Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Напередодні чемпіонату світу українські дзюдоїсти відвідали легендарну школу "Кодокан"

Четверг, 22 Августа 2019, 05:18
Напередодні чемпіонату світу українські дзюдоїсти відвідали легендарну школу

Українці чудово почуваються на батьківщині дзюдо

Десятеро українських дзюдоїстів готуються стартувати на чемпіонаті світу, який  25-31 серпня в столиці Японії, Токіо. Напередодні старту головного змагання сезону, збірна проходить акліматизацію та освоюється у Токіо. 

Звісно ж українці не могли оминути увагою під час візиту до Японії святиню дзюдо – легендарну школу «Кодокан». Цей заклад був відкрити 1882 року засновником дзюдо Кано Дзіґоро. «Кодокан», що означає школа вивчення методів бойових мистецтв, на сьогодні є найбільшим в світі центром підготовки фахівців з боротьби дзюдо.

Створюючи «Кодокан» Дзіґоро Кано хотів за допомогою дзюдо впровадити нову систему виховання людини. Він розглядав боротьбу дзюдо перш за все як засіб виховання, а не як одну з форм дозвілля. «Дзюдо - це шлях до найбільш ефективного способу використання духу і тіла», - був переконаний засновник дзюдо. 

Сподіваємось, візит до легендарного «Кодокану» надихне українських дзюдоїстів на успішний виступ на чемпіонаті світу. Вже 25 серпня боротьбу за нагороди розпочнуть наші лідери – Дирина Білодід на Георгій Зантарая.

источник https://glavcom.ua