Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Баліцький став найкращим спортсменом квітня

Четверг, 29 Апреля 2010, 16:18

Баліцький став найкращим спортсменом квітня Борець-класик Костянтин Баліцький, який на чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби в категорії до 60 кг здобув срібну медаль, визнаний Національним олімпійським комітетом України найкращим спортсменом квітня.

Баліцький став найкращим спортсменом квітня

 

Борець-класик Костянтин Баліцький, який на чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби в категорії до 60 кг здобув срібну медаль, визнаний Національним олімпійським комітетом України найкращим спортсменом квітня.

Експертна комісія НОК також назвала найкращого тренера місяця, яким став особистий наставник борця Олександр Кулібаба, повідомляє сайт НОК. 

Нагадаємо, "доросла" першість Старого світу 2010 року стала для Костянтина Баліцького другою в кар'єрі: уперше участь у чемпіонаті Європи він взяв у 2008-му. Раніше - у 2007-му - йому підкорились п'єдестали чемпіонату Європи (срібло) та світу (бронза) серед юніорів. 

На шляху до другої сходинки подіуму в Баку Костянтин здолав чемпіона світу та Європи серед юніорів-2006, срібного призера чемпіонату Європи-2007 серед дорослих росіянина Заура Курамагомедова та чемпіона Європи-2007, бронзового призера чемпіонату світу-2007, учасника Олімпійських ігор в Афінах та Пекіні румуна Ейсебіу Дьякону.

 http://www.champion.com.ua