Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

В епіцентрі спортивних нагороджень

Вторник, 28 Декабря 2010, 12:59

На днях СК "Епіцентр" нагородив кращих спортсменів та тренерів року, серед яких Руслан Савлохов, Едуард Носадчий та Василь Федоришин.

24 грудня в найбільшому в світі будівельному гіпермаркеті „Епіцентр” відбулось нагородження кращих спортсменів та тренерів року. Керівництво компанії „Епіцентр К” нагородило спеціальними преміями 17 спортсменів. Серед кращих - наставник національної збірної України з вільної боротьби Руслан Савлохов, державний тренер міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту Едуард Носадчий та багаторазовий чемпіон Європи, призер Олімпіади Василь Федоришин.


В році, що минає спортсмени СК „Епіцентр К” завоювали 6 золотих, 4 срібних та 5 бронзових медалей на чемпіонах світу, Європи та кубках світу в боксі, вільній боротьбі, пауерліфтингу та важкій атлетиці. Учнями дитячо-юнацького спортивного клубу „Епіцентр” було завойовано 55 золотих, 48 срібних та 57 бронзових медалей на обласних та всеукраїнських змаганнях.

 

Засновник компанії „Епіцентр К” Галина Герега особисто вітала кращих і повідомила, що наступного року мережа будівельних гіпермаркетів розпочинає будівництво нових спортивних комплексів у 20 областях України. Таким чином компанія планує готуватись до Олімпійських ігор 2012 року. 
Серед представників спортклубу „Епіцентр” вже є два вільники призери пекінської  Олімпіади – Василь Федоришин та Андрій Стадник.


Кращий борець 2010 та номінант на звання „Людина року” підсумував рік, що минає: „До спортклубу „Епіцентр” мене запросили рівно рік тому, я з радістю прийняв цю пропозицію. Вважаю, це дуже добре, що така велика компанія-меценат зайнялася спортом. Ніхто нічого подібного наразі в Україні не робить.

Особисто для мене цей рік був досить вдалим, багато нагород, став чемпіоном Кубку світу, виграв два Гран-Прі, завоював срібло Чемпіонату світу... але хотілося б краще. Звичайно дуже приємно, що мене номінували на звання „Людина року”, але у списку ще багато титулованих спортсменів.


Наступного року готуватимусь в першу чергу до Чемпіонатів Европи та світу. Між цими змаганнями будуть ще турніри Гран-прі, але наразі ми ще не визначились де я виступатиму. Ймовірно, що поїду в Красноярськ на меморіал Яригіна, обов’язково виступатиму на Київському міжнародному турнірі присвяченому видатним борцям, і якщо він не співпадатиме в датах то ще й на Золотому Гран-Прі в Баку.”

 

http://ukrwrestling.com/