Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Олександра Когут - олімпійська стипендіатка

Вторник, 28 Декабря 2010, 13:06

НОК виплачуватиме олімпійські стипендії до Лондона-2012

Національний олімпійський комітет України виплачуватиме стипендії перспективним спортсменам, які, очікується, захищатимуть честь нашої країни на Іграх XXX Олімпіади в Лондоні.


Наразі за пропозиціями національних федерацій з олімпійських видів спорту та за підсумками засідання Комісії НОК по роботі з тренерами та спортивними федераціями затверджено список з 26 атлетів, серед яких і борчиня Олександра Когут, які щомісячно з 1 січня 2011 по 31 серпня 2012 року отримуватимуть додаткові кошти для підготовки до найголовніших спортивних стартів чотириріччя.


Загальний обсяг фінансування програми складе понад 1 млн. грн.
Нагадаємо, що раніше з метою забезпечення ефективної підготовки українських олімпійців до ХХІ зимових Олімпійських ігор у Ванкувері НОК виділив понад 1 млн. грн. для щомісячних стипендій 20 провідним спортсменам-зимникам, а за підсумками І Юнацьких Олімпійських ігор в Сінгапурі та з метою надання максимальної підтримки юним атлетам України та їх наставникам Виконком Національного олімпійського комітету ухвалив рішення про виплату щомісячних стипендій чемпіонам та призерам Ігор, їх наставникам, виділивши на ці потреби ще близько 1 млн. грн.

http://ukrwrestling.com