Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Святий Миколай відзначив борців

Вторник, 28 Декабря 2010, 13:04

У Сумах пройшов Всеукраїнський турнір з боротьби, присвячений дню Святого Миколая

17-18 грудня у спорткомплексі Інституту фізкультури СДПУ ім. А. С. Макаренка відбувся Всеукраїнський юнацький турнір з вільної боротьби, присвячений Дню святого Миколая. Турнір, організований Сумською регіональною федерацією вільної боротьби, проходив втретє. На жаль, корективи внесла погода та карантинні заходи - не прибули команди з Криму, Тернополя, Запоріжжя, Бєлгородської області.

У п'яти з одинадцяти вагових категорій перемогу святкували сумчани. Називаємо їх імена, які, можливо, з часом будуть приносити України великі перемоги. Це: Денис Ніконец (46 кг; обласна ДЮСШ, тренерВолодимир Гордієнко); Владислав Хорольський (54 кг) та Андрій Зарецький (58 кг) - ДЮСШ вільної боротьби м.Суми, тр. Сергій Скварча; Дмитро Ткаченко (69 кг) та Богдан Фурда (85 кг) - ОДЮСШ, тр.Олександр Карпов; Олександр Темченко (100 кг; ОДЮСШ, тр. Андрій Коломієць). А в категорії 76 кг відзначився уродженець смт Жовтневе Білопільського р-ну Денис Співак, який навчається у Харкові в спортінтернаті.


Призом «За кращу техніку» організатори відзначили переможця у ваговій категорії 63 кг Владислава Латенко з Полтавської області, у впертій боротьбі в фіналі здолавшого сумчанина Максима Чуйко. А Владислав Хорольський удостоївся призу «За волю до перемоги».

 

Слід сказати, що всі учасники турніру отримали подарунки, що нагадують про День св. Миколая та наближення Нового року. До речі, турнір пройшов за підтримки друзів та партнерів Сумської регіональної федерації вільної боротьби: магазину «Антикварний», ДП «Нафком - Агро», «ФУД-центр», ТОВ «Оджасгруп», ТОВ «Кіпс».


Ще приємно відзначити наступний факт. На турнірі не було жодної травми, і лікарі просиділи склавши руки. А це - свідчення професіоналізму організаторів, суддів і спортсменів.

http://ukrwrestling.com/