Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Три срібла від українських ветеранів на чемпіонаті Європи в Іракліоні

Воскресенье, 05 Июня 2022, 17:24
Три срібла від українських ветеранів на чемпіонаті Європи в Іракліоні

В грецькому Іракліоні триває чемпіонат Європи серед ветеранів, де збірна України представлена 3 спортсменами старших 30 років.

Приємно констатувати, що всі троє наших ветеранів не залишились без нагород. При чому всі троє завоювали медалі срібного гатунку. Мова йде про Олександра Рангаєва (М7, -90 кг), Миколу Данканича (М5, -66 кг) та Андрія Рікоту (М3, -90 кг).

У перший змагальний день Олександр Рангаєв та Микола Данканич здобули по одній перемозі у попередніх раундах, після чого у фіналі поступилися представникам Азербайджану та Польщі відповідно.

Відзначимо, що обидва суперники тепло відгукувалися про українців та зазначали, що перш за все на татамі повинна панувати дружня атмосфера. Водночас, після закінчення змагань Микола Данканич подякував Федерації дзюдо Греції за проведений турнір та зазначив, що попри складнощі з добиранням до місця проведення змагань, він радий в цей складний час бути серед європейської сім’ї дзюдо та представляти свою країну.

У другий змагальний день так само срібну нагороду завоював Андрій Рікота. У попередніх раундах наш спортсмен здолав представників Грузії та Бельгії, після чого у фіналі поступився австрійському дзюдоїсту.

джерело ukrainejudo.com