Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

«IBA очолює людина, яка змінила прізвище заради путіна»

Четверг, 16 Марта 2023, 11:24
«IBA очолює людина, яка змінила прізвище заради путіна»

Віталій Кличко поділився думкою про ситуацію в аматорському боксі

«Вічний» чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі, а також київський міський голова Віталій Кличко прокоментував рішення Міжнародної боксерської асоціації (IBA) допустити до міжнародних змагань під своїми прапорами та зі своїми гімнами боксерів з рф і рб.

«З одного боку це дуже погано, хлопці не беруть участь у турнірах, тому вони не отримують достатньо досвіду. Що більше практики, то краще, але ще раз хочу сказати, що IBA зараз став політичним інструментом у руках росіян. Має ганебну репутацію. IBA очолює людина, яка змінила своє прізвище, щоб бути ближчою до путіна, кремльов – не справжнє прізвище.

Я вважаю, що спорт, який має велику силу, має бути прикладом того, коли чемпіони показують, що вони чесні, відкриті, принципові. По-перше, у цьому випадку переконаний у тому, що наші спортсмени та спортсмени інших країн ухвалили правильне рішення не брати участь у змаганнях, де виступають російські та білоруські спортсмени. По-друге, зараз постає питання, чи буде представлений бокс під егідою IBA у програмі Олімпійських Ігор», – заявив Кличко.

джерело sport.ua