Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Айвазян і Баландюк захистили титули

Пятница, 18 Февраля 2011, 17:03

У Харкові триває Чемпіонат України з вільної боротьби.

У перший день змагань на килим вийшли борці легких вагових категорій.

У вазі до 55 кг Микола Айвазян захистив титул чемпіона України. Киянин півроку не боровся на турнірах високого рівня - практично, з часів серпневого Чемпіонату України в Дніпропетровську. Це не завадило переможцю останнього міжнародного Київського турніру по черзі здолати всіх головних конкурентів на внутрішній арені - учасника ЧЄ-2010 Юрія Леденьова та учасника ЧС-2010 Сергія Ратушного, а у фіналі Айвазян без особливих проблем у двох періодах розібрав на запчастини молодого Ігоря Хавалджі - 3 : 0, 5:0.

У категорії до 60 кг, за відсутності срібного призера Олімпійських ігорВасиля Федоришина, другий рік поспіль чемпіоном України став Юрій Баландюк. Нагадаємо, що півроку тому в Дніпропетровську Юра здолав всіх суперників, як кажуть, на одній нозі, вигравши у фіналі, також на голому класі, в Любомира Симака. На цей раз в сутичці за «золото» зІгорем Скільським Баландюку довелося добряче попотіти, про що свідчить рахунок - перемога у двох періодах з рахунком 3:1, 7:5.


У вазі до 66 кг рівних не знайшлося Дмитру Малєнкову. У півфіналі киянин здолав вихованця одеської школи боротьби, кандидата до збірної України Семена Радулова, і автоматом отримав «золото» (на жаль, другий фіналіст цієї категорії Максим Матус не зміг вийти на вирішальну сутичку через травму руки). Нагадаємо, що срібний призер Олімпіади Андрій Стадник пропустив цей ЧУ через проблеми зі здоров'ям. 


Джамбулі Цотадзе взяв реванш у Дмитра Комісара за прикрий програш на попередньому, домашній для Цотадзе внутрішній першості. У ваговій категорії до 74 кг дніпропетровський борець одержав у суперники парочку дуже непростих опонентів - чинного чемпіона УкраїниВолодимира Сиротіна та учасника ЧС-2009 Гію Чихладзе. У сутичці за «золото» Чемпіонату України з Дмитром Комісаром Чихладзе для перемоги знадобилося три періоди - 3:1, 4:2 і 2:1.

Сьогодні на килим вийдуть борці важких ваг - до 84 кг, 96 кг і 120 кг. Нагадаємо, що згідно рішення тренерської ради, чемпіони України поїдуть на Чемпіонат Європи (стартує 28 березня у Німеччині), а срібні призери виступлять на Кубку світу (стартує 11 березня в Росії).

http://ukrwrestling.com/