Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Вільна боротьба : Борці ЛУФК готуються до юнацьких ігор

Среда, 13 Апреля 2011, 18:12

Готуючись до фінальних змагань VІ літніх юнацьких спортивних ігор України, які з 17 до 21 травня 2011р. пройдуть у Білій Церкві, борці ЛУФК взяли участь у юнацьких турнірах у м.м.Ковелі (23-25 березня) та Івано-Франківську (8-10 квітня 2011р.).

Готуючись до фінальних змагань VІ літніх юнацьких спортивних ігор України, які з 17 до 21 травня 2011р. пройдуть у Білій Церкві, борці ЛУФК взяли участь у юнацьких турнірах у м.м.Ковелі (23-25 березня) та Івано-Франківську (8-10 квітня 2011р.).

У Ковелі на всеукраїнському турнірі памяті Героя Великої Вітчизняної війни В.Смірнова відзначились Ірина ОстапукОлександр Юзвак (8кл.), Ірина ВавричинТетяна КітЮлія КайдровичТарас ДинСергій КачураАндрій Галушка (10кл.), які у своїх вагових категоріях перемогли. Друге місце посіли Остапук Анастасія (7кл.), Черней Мар'янаЯрослав Гурський (9кл.), Саргсян Марія (10кл.) таГорішна Ліля (11кл.). Бронзові нагороди турніру дістались Литинській Андріані (7кл.), Гончарук Євгенії (8кл.), Фітелю СергіюДанилку СтепануЧеркас ІриніБурдашу Андрію (9кл.),Нойніцу Олегу (10кл.), Блажейку Андрію (11кл.).

У Івано-Франківську, де проходив V міжнародний турнір, присвячений видатним борцям Прикарпаття, переможцями стали семикласники Дмитро Крисюк та Ігор Пінтелей. Срібна нагорода уБлажейка Андрія. На третю сходинку п’єдесталу пошани піднімалисьМаксим Жуковський (7кл.), Олег НойніцАндрій Галушка та одинадцятикласник Василь Крушельницький.

Слід додати, що змагання у Івано-Франківську за складом учасників були набагато сильнішими. У них окрім українців взяли участь молоді перспективні спортсмени з Росії, Молдови, Словаччини та Білорусі.

 http://www.ufk.lviv.ua/