Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Меморіал Євгена Бусловича

Среда, 08 Декабря 2010, 12:27

Нещодавно у Національному університеті фізичного виховання і спорту пройшов турнір присвячений пам'яті Олімпійського призера Євгена Бусловича. На відкритті були присутні: дружина, сестра та син Евгена, головний тренер збірної Руслан Савлохов, друзі та вихованці таланоитого борця та тренера Бусловича.

Нещодавно у Національному університеті фізичного виховання і спорту пройшов турнір присвячений пам'яті Олімпійського призера Євгена Бусловича. На відкритті були присутні: дружина, сестра та син Евгена, головний тренер збірної Руслан Савлохов, друзі та вихованці таланоитого борця та тренера Бусловича.

Бронзовий призер Олімпіади в Монреалі, один з викладачів Євгена Бусловича, Михайло Шахов завжди з теплотою відгукується про талановитого борця: «Євген Буслович пройшов справжню школу труднощів.

Після спортивного інтернату, він прийшов сюди, до нас в інститут. Євген, був чесний і об'єктивний товариш, всім ділився зі своїми колегами. Він завжди відрізнявся працьовитістю, виконував всі завдання і успішно поєднував навчання і спорт. Незважаючи на колосальні навантаження, після шести годин на лекціях, він завжди приходив в зал тренуватися.

Часто на тренування до нього приходив син, адже спорт у нього в крові, але йому тоді ще рано було займатися, а зараз він вже бореться. Бажаю йому досягти таких же успіхів на килимі, як і його батько. "

Довідка: Євген Буслович народився 26 січня 1972 року. Спортом почав займатися у 1985-му. Срібний призер Олімпійських ігор з вільної боротьби у Сіднеї в 2000 році. Двічі бронзовий призер Чемпіонатів Європи. Останнім часом працював тренером товариства «Гарт».

Додаткова інформація:
http://ukrwrestling.com/