Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Кадети в центрі уваги

Пятница, 19 Августа 2011, 13:00

Вчора керівництво АСБУ вшанувало медалістів Чемпіонату Європи серед кадетів

Вчора в борцівському залі Броварського вищого училища фізкультури в робочій обстановці відбулося вшанування переможців і призерів Чемпіонату Європи серед кадетів. Нагадаємо, що в Польщі наші юнаки вибороли шість медалей, дві з них вищої гідності і посіли третє місце в загальнокомандному заліку! А дівчата стали першими в Європі і привезли на батьківщину два повних комплекти медалей!

Зараз кадети перебувають на зборах, перед Чемпіонатом Світу і щоб не відривати молодь від тренувального процесу перед настільки важливими змаганнями керівництво Асоціації спортивної боротьби приїхало до Броварів, що б особисто привітати юних спортсменів.


Державний тренер Едуард Носадчій привітав жіночу збірну з блискучою перемогою і побажав повторити польський успіх і на угорських килимах. Також Едуард Вікторович подякував директору Броварського училища фізкультури Олександру Чигирину, який надав зал для проведення зборів і давно сприяє розвитку вільної боротьби в Україні.

Головний тренер кадетської збірної Олександр Кутаков висловив подяку лікарю збірної В'ячеславу Прокоповичу, який буквально творив дива ставлячи на ноги майбутніх чемпіонів перед поїздкою на чемпіонат.

Головний тренер чоловічої збірної Руслан Савлохов у зверненні до збірної кадетів, розповів, що все керівництво Асоціації спортивної боротьби, і вся доросла збірна, яка знаходиться зараз в Заросляку на зборах уважно стежили за подіями на Варшавських килимах. Потискуючи руку медалістам, головний тренер коментував виступ кожного борця, говорив про сильні і слабкі сторони. Також Руслан Сосланович висловив сподівання, що доросла команда візьме приклад з підростаючого покоління і виступить не гірше на ліцензійному Чемпіонаті Світу.

Після урочистої частини, кадети повернулися до тренувань, адже у жіночої збірної в цей день були контрольні сутички перед поїздкою в Будапешт.

Бажаємо нашим кадетам успішно виступити на Чемпіонаті світу і ще не раз стояти на вищому щаблі п'єдесталу!

http://ukrwrestling.com/