Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Ельбрус Тедеєв: "Чорне море" стане президентським"

Вторник, 01 Ноября 2011, 15:42

Ельбрус Тедеєв зустрівся з одеськими журналістами

В Одесі в інформаційному агентстві «Контекст Причорномор'я» відбулася прес-конференція олімпійського чемпіона з вільної боротьби, президента Асоціації спортивної боротьби України, народного депутата Верховної Ради України Ельбруса Тедеєва.


За словами нардепа, в цьому році був дуже складний Чемпіонат світу - передолімпійський.


«На минувшому у вересні 2011 року в Стамбулі Чемпіонаті світу з вільної боротьби одеситка Ганна Василенко у складі збірної команди України завоювала золоту медаль.


Для спортсменів це був, фактично, відбір на олімпіаду 2012 року. Наша спортсменка показала себе з кращого боку і досягла успіху, тим самим, подарувавши Одеської області титул чемпіона світу з вільної боротьби, якого в області за 20 років незалежності України ще не було», - зазначив Ельбрус Тедеєв.


«У нас цей рік дуже результативний - спортсмени з Одеської області завоювали золото і срібло на молодіжному Чемпіонаті світу з вільної боротьби, а також у нас з'явився перший в Одеській області чемпіон світу серед дорослих», - додав, у свою чергу, президент федерації вільної боротьби в Одеській області Беслан Усманов.

Але головною новиною, яку привіз Ельбрус Сосланович до Південої Пальміри, став той факт, що турнір з вільної боротьби «Чорне море», що проходить в Одесі, має набути більш вагомий, значущий статус і стати президентським. Як зазначив президент Асоціації: «Турнір "Чорне море", який щороку проходить в Одесі вже давно переріс свій статус регіональноїго - у наступному році на ньому планується прийняти гостей з 29 країн-учасниць. Турнір планується перейменувати і надати йому статус президентського».


«Турнір з боротьби на призи Президента» - звучить набагато авторитетніше», - зазначив Ельбрус Тедеєв.

http://ukrwrestling.com/