Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

До уваги представників ЗМІ!

Понедельник, 30 Января 2012, 16:34

Розпочалася акредитація представників ЗМІ на 18-й міжнародний Київський турнір

Міжнародний Київський турнір з вільної та жіночої боротьби, присвячений видатним українським борцям та тренерам, відбудеться 15-16 лютого у столичному Палаці спорту. Змагання, обіцяють стати одними з найцікавіших в історії цього традиційного турніру. Рішенням тренерської ради, цього сезону на Київському турнірі боротимуться усі без винятку лідери збірної України, зокрема срібний призер Олімпійських ігор та триразовий чемпіон Європи Василь Федоришин, срібний призер Олімпійських ігор та чемпіон Європи Андрій Стадник, бронзовий призер Олімпійських ігор та чемпіон Європи Тарас Данько, чемпіон світу Ібрагім Алдатов та інші відомі українські вільники.


Цікаво, що Київський турнір покликаний стати генеральною репетицією перед ліцензійними весняниними турнірами та власне Олімпіадою 2012. Керівництвом Асоціації спортивної боротьби на чолі з президентом Ельбрусом Тедеєвим та головним тренером збірної України з вільної боротьби Русланом Савлоховим, на змагання запрошені спортсмени з близько тридцяти країн світу, традиційно сильним складом приїдуть команди росії, США та Білорусії. Очікується, що позмагатися за головні призи до столиці України приїде близько чотирьохсот найсильніших борців з усіх континентів нашої планети, і всі вони хочуть саме на київському килимі перевірити власні сили напередодні Чемпіонату Європи! Свою участь вже підтвердили: дворазовий олімпійський чемпіон Артур Таймазов, призер Олімпіади Сослан Тігієв та інші визначні спортсмени.


Крім того, Ви матимете чудову нагоду поспілкуватися з ветеранами української вільної боротьби, олімпійськими чемпіонами, тренерами та керівниками Асоціації спортивної боротьби України. Запрошуємо Вас долучитися до найяскравішого свята вільної боротьби, яким може похвалитися наша держава.


УВАГА! Акредитація для представників ЗМІ є обов’язковою!
Наявність бейджа дозволить безперешкодно пересуватися по території змагань і надасть вільний доступ до всіх гостей турніру. Тому прохання разом з контактними даними надсилати фотографію.


Контактна особа: Олександра Васильчук, моб. 067 35 244 79
E-mail: ukrwrestling@gmail.com
01016, Київ,
вул. Еспланадна, 42              
АСОЦІАЦІЯ СПОРТИВНОЇ БОРОТЬБИ УКРАЇНИ

http://ukrwrestling.com/