Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Другий день подарував несподіванки

Воскресенье, 20 Февраля 2011, 18:06

В останній день ЧУ на килим вийшли борці важких категорій - 84 кг, 96 кг та 120 кг.

У вазі до 84-х кілограмів абсоютну першість виборов господар килима, харків’янин Ібрагім Алдатов. Цікаво, що за кілька днів до старту внутрішньої першості чемпіон світу застудився, і його участь на домашньому Чемпіонаті України була під великим питанням. В решті решт, Алдатов вийшов на килим і без зайвих проблем здобув чергове чемпіонство. У фіналі уродженець Осетії поклав на лопатки перспективного Єгора Сініцина.


Задачу для Алдатова дещо спростив Тарас Данько. Річ у тім, що бронзовий призер Олімпійських ігор на Чемпіонаті України боровся на категорію вище, а, крім нього, Ібрагімові так ніхто і не зміг скласти конкуренцію. В категорії до 96 кг Данько дійшов до фіналу, одначе склав зброю в боротьбі з Павлом Олійником. Цією перемогою на Чемпіонаті України Павло відзначив своє повернення на килим. Нагадаємо, цей досвідчений борець пропустив через травму майже рік. Цікаво, що переможець двох останніх першостей України в вазі до 96 кг, учасник останнього Чемпіонату світу Валерій Андрійцевсклав свої повноваження вже у другому колі змагань, несподівано поступившись Михайлові Доценку.


Без сенсацій не обійшлося і в найпрестижнішій ваговій категорії до 120 кг. У півфіналі місцевий фаворит Вадим Тасоєв не зміг знайти протидію чинному чемпіонові світу серед молоді Мурадіну Кушхову, і з рештою задовольнився лише бронзою. У фіналі Мурадін Кушхов тактично програв Олександрові Хоцяновському, однак залишився частково задоволений своїм виступом на внутрішній арені.


Додамо, що рішенням тренерської ради, чемпіони України в шести категоріях плюс Василь Федоришин поїдуть у Німеччину на Чемпіонат Європи, а срібні призери боротимуться в Росії за Кубок світу.

http://ukrwrestling.com/