Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Валерій Андрєйцев: "Газована вода і фастфуд - під забороною"

Вторник, 29 Майя 2012, 09:01

25-річний Валерій Андрєйцев готується дебютувати на Олімпійських іграх

25-річний Валерій Андрєйцев (боротьба, 96 кг) готується дебютувати на Олімпійських іграх. Як і в інших вагових категоріях, йому тренери ще офіційно не підтвердили, що саме він представлятиме в Лондоні нашу країну. Але головний тренер збірної Руслан Савлохов не приховує: «Валерій давно заслужив право брати участь в Олімпіаді. Ми серйозно розраховуємо на нього в Лондоні. Настав час, щоб він зайняв лідируючі позиції в своїй ваговій категорії».



- Валерію, Олімпіада - турнір особливий. Чекаєте його з нетерпінням?
- Нічого собі особливий. Та це головний турнір чотирирічного циклу! Всі спортсмени готуються до нього. Для багатьох титулованих спортсменів інші турніри не настільки важливі, тільки Олімпіада. Адже вона проходить раз на чотири роки. А для когось шанс виступити на Іграх взагалі випадає раз в житті.


- Думаю, ви мрієте не тільки про участь, а й про медалі.
- Можна я не буду говорити про мрії та цілі? Скільки разів бувало, що спортсмена запитують про самопочуття, він відповідає, що все добре, а потім програє.


- У борців є свої ритуали або прикмети?
- Хтось кладе талісман в борцівки. Можливо, такі є і в нашій збірній, але я не помічав. Це особиста справа кожного.


- З чим асоціюється Лондон?
- З Олімпіадою! Бувати в тому місті поки не доводилося. Але пам'ятаю, як в 6-7-му класі на уроках англійської ми вчили про частини Великобританії, Вестмінстерське абатство. Завдяки вчителям в школі та університеті порозумітися англійською можу без проблем.


- Перед Іграми доведеться зганяти вагу?
- У мене такої проблеми ніколи немає. І лікар збірної стежить за вагою, харчуванням. У раціоні заборонені солодкі газованої води і їжа з фастфуду.

http://ukrwrestling.com/