Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Блог Федоришина. Метою є не олімпійські ліцензії, а олімпійські нагороди!

Пятница, 18 Февраля 2011, 12:23

Привіт усім!

В наступному блозі хочу повідомити, що я вирішив боротися на Чемпіонаті Європи в Німеччині.

На початку сезону тренери звільнили мене від участі на Чемпіонаті України, який нині триває у Харкові, а також наділили правом вибору щодо моєї участі на континентальній першості (стартує 28 березня в німецькому Дортмунді). Я вирішив скористатися своїм правом вибору, і дав позитивну відповідь.


Чемпіонат Європи – це хороший старт для початку передолімпійського року. Це офіційні змагання, на кону яких стоять серйозні титули. Чому б не розпочати сезон саме з континентальної першості? Тим паче, що я вже не один раз казав: для мене головними є офіційні змагання, а потім все інше. Також я розглядаю Чемпіонат Європи, як етап підготовки до планетарної першості. Я не вважаю, що вже достатньо взяв медалей на чемпіонатах Старого світу – в мене наразі три золота та дві бронзи. Згадайте, Саша Захарук п’ять разів Європу вигравав! Чому б мені не зробити те саме?


Весь цей час я тренувався і працював з хлопцями на першому зборі нашої команди в Конча-Заспі. Тренуватися треба завжди. Практика – вона обов’язкова в нашому виді спорту. До Чемпіонату Європи лишилося півтора місяці, а це не так вже й багато. Тож, збір був дуже доречним для мене після відпочинку впродовж міжсезоння. Наразі я не зовсім задоволений власними фізичними кондиціями. Та до Європи ще є час, я встигну відновитися.


Доводилося чути думку, що лідери мають готуватися до серйозних змагань десь за кордоном. Я так не вважаю. Я завжди готувався в Україні, і постійно буду тренуватися вдома. Я відданий нашій борівській залі та своїм тренерам. Я вірю в них, що вони нас добре готують і знають рецепт перемог. Звичайно, якщо ми їдемо готуватися десь за кордон усією збірною командою – це інша справа, але сам я нікуди їхати на збір не хочу.


Щодо Чемпіонату світу, то якихось особливих переживань у мене поки що немає – попереду ще півроку. Нагадаю, що в Туреччині ми боротимемося за олімпійські ліцензії. Потім ще будуть турніри з олімпійським відбором, але я спробую будь-що відібратися вже цієї осені. Хвилювання немає, адже ми дуже серйозно готуємося. Наша мета – не олімпійські ліцензії, а олімпійські нагороди.

До зустрічі! Надсилайте свої запитання та побажання на електронну адресу: v.fedoryshyn@ukr.net

http://ukrwrestling.com/