Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Блог Федоришина. Запитуєте - відповідаємо!

Вторник, 16 Ноября 2010, 15:09

Дуже радий, що присилаєте мені численні листи з побажаннями та запитаннями.

Привіт усім!
В черговому блозі хочу поговорити на теми, які найбільше цікавлять моїх прихильників.
Перш за все хочу сповістити, що нашою боротьбою цікавляться у всьому світі! Зізнатися, був дуже приємно вражений, коли мені почали надходити на блог листи з-за кордону. Я вже дав інтерв’ю за допомогою блогу казахській пресі, якутській та ще кільком представникам країн пострадянського простору. Також, приємно отримувати привітання від іноземців, а ще приємніше – від наших шанувальників спортивної боротьби.


Користуючись нагодою, відповім на запитання, які мені найчастіше надходять. Напевне, найпопулярнішим є щось на кшталт: «Що ви порадите молодим починаючим вільникам?». Ну що ж, відповідаю - щоб добре боротися, ви маєте, в першу чергу, дуже сильно хотіти цього. По-друге, запастися терпінням і докладати титанічних зусиль на тренуваннях. Не соромитися програвати значно сильнішим за себе суперником, адже борючись з найкращими - сам стаєш найкращим. Вірити у свій успіх, і він обов"язково прийде. Якщо по-справжньому захочеш стати хорошим борцем. Тож, вперед, до роботи.


Також в мене запитують про мій рецепт підгонки потрібної ваги під змагання. Зізнаюся, що після турнірів у їжі я собі не відмовляю, але вагу набираю поступово. Щодо згонки, то я починаю ганяти за півтора тижні до змагань, і ганяю вагу всередньому по кілограму за тренування.


Що цікаво – не соромтеся, запитуйте, я з радістю всім відповім. А поки що відпочиваю. У нас скоро планується збір у Заросляку, де ми пробудемо першу половину грудня. Далі – новорічні свята, і після них я закладатиму фундамент на наступний сезон.


У наступному блозі, напевне, розповім про свої плани на Новий рік та Різдво, особливості святкування на Івано-Франківщині, та ще багато цікавого – зокрема, поділюся планами на наступний передолімпійський рік.


До зустрічі! Надсилайте свої запитання та побажання на електронну адресу: v.fedoryshyn@ukr.net

 

http://ukrwrestling.com/