Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

"Золоте січення"

Четверг, 11 Ноября 2010, 11:41

Фестиваль ЗМІ "Золоте січення" відкриває шлях до олімпійських перемог

24 жовтня в Одесі в рамках Міжнародного Фестивалю ЗМІ «Золоте Січення» відбувся перший однойменний Всеукраїнський турнір з вільної боротьби «Золоте Січення».

Змагання пройшли в спортивному комплексі Одеського Національного Політехнічного Університету. У турнірі взяли участь молоді борці з Одеси, республіки Крим, Харкова, Одеської області. Хлопці боролися в декількох вагових категоріях. Змагання були відкриті урочистим парадом, який очолив заслужений тренер України, Президент Одеської обласної Федерації вільної боротьби Беслан Туштаров. Визначав кращих борців суддя міжнародної категорії Віктор Арнаутов. На заході були присутні представники Міністерства Внутрішніх Справ України, Одеської обласної Адміністрації. Учасники та організатори були раді вітати в якості почесного гостя дефлімпійського чемпіона України з вільної боротьби, срібного призера з греко-римської боротьби Сергія Мінченко.


Переможцям були вручені медалі, грамоти та грошові призи, які надали партнери і організатори Міжнародного Фестивалю ЗМІ «Золоте Січення» компанія «Інтероіл» та Група компаній «Стройтехпостач».


«Хочеться від щирого серця сказати велике людське ДЯКУЮ всім, хто допоміг організувати цей турнір - говорить генеральний директор Агентства Масової Інформації «МІРЖ», Президент Міжнародного Агентства Масової Інформації «Золоте Січення» Марина Маякова - Ми зробимо все від нас залежне, щоб турнір з вільної боротьбі «Золоте Січення" став щорічним в рамках нашого Фестивалю і набув статусу Міжнародного вже в наступному році. Сьогодні так важливо, щоб у наших дітей була можливість реалізовувати себе не на вулицях, а ось так, як сьогоднішні учасники турніру, на спортивних аренах. До речі, ось цей зал для проведення турніру нам люб'язно надав ректор Одеського Національного Політехнічного Університету Геннадій Олександрович Оборський.

Хочу зазначити, що спортивний комплекс ОНПУ - це єдине місце в Одесі, де збереглися безкоштовні дитячі спортивні секції. Відразу попереджу питання: чому в рамках Фестивалю Засобів Масової Інформації проходять спортивні заходи? Тому що організатори Фестивалю ЗМІ «Золоте Січення» ставлять перед собою завдання - Фестиваль спрямований на вирішення питань і проблем громадянського суспільства і окремо взятої людини. Спорт - це виховання молоді, правильні традиції і національне надбання кожної держави. Сьогоднішній турнір - не єдиний спортивний захід в рамках Фестивалю ЗМІ «Золоте Січення». Про це ми більш детально поговоримо в середені листопада на презентації Фестивалю. »


Турнір пройшов в атмосфері свята. І учасники і організатори розходилися з палаючими очима і щасливими посмішками. Як ви яхту назвете, так вона і попливе. У даному випадку - великим кораблю - в добру годину!

http://ukrwrestling.com/