Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Івано-Франківський турнір

Среда, 16 Майя 2012, 09:50

5-7 травня м.Івано-Франківськ святкувало свій ювілей. Багато різних заходів проходило у місті.

5-7 травня м.Івано-Франківськ святкувало свій ювілей. Багато різних заходів проходило у місті. Артисти співали, художники малювали, ковалі били велетенськими молотами по наковальнях. Кували своє борцівське щастя на трьох килимах і юні борці. Два дні запеклих поєдинків, відмінна організація турніру у коледжі фізичного виховання під керівництвом досвідчених тренерів та організаторів Прикарпаття Турлея А.Р., Яковини О.В., голови обласної федерації вільної боротьби Прощука Едуарда принесли насолоду багатьом жителям та гостям Івано-Франківська.

Юні борці СК «Ластівка», колосівці Андрій Джелеп, Валентин Блясецький, Роман Гуцуляк, Назар Скоропанюк гідно представили своє товариство та клуб. Чемпіоном у ВК до 32 кг (при власній 29 кг) став Андрій Джелеп. Вітаємо Андрія та його батьків з успішним стартом. У ВК до 35 кг за один крок до фіналу поступився представнику Молдови наш Валентин Блясецький ¬– в результаті 3 місце. Дуже впертою була боротьба у ВК до 42 кг. У фіналі зійшлися джурівчанин, чемпіон України серед школярів Роман Гуцуляк та представник сусідньої Білорусі, також чемпіон своєї держави. Сутичка тривала три періоди. Вже в овертаймі за 10 сек до завершення поєдинку Роман здійснив переможну атаку, та вирвав у білоруса таку жадану перемогу. Не зумів налаштуватись на перемогу наш Назар Скоропанюк. П’єдестал у ВК до 58 кг був без нього. П’яте місце, багато переживань, нервів, я надіюсь що і висновків…

Приємно що наш випускник, який представляє коломийський клуб  «Максимум», Володимир Саломаха теж піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу.


І.В.Курилюк

http://1lastivka.at.ua/