Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Київ чекає борців

Понедельник, 13 Февраля 2012, 18:56

Вже завтра до столиці України приїдуть найсильніші борці світу

Українські борці сподіваються здобути в 2012 році  ще дев'ять ліцензій на участь в Олімпіаді-2012 року в Лондоні. Про це повідомив заступник Голови Державної служби молоді та спорту України  Вадим Сисюк 9 лютого під час прес-конференції з нагоди ХVIII Київського традиційного міжнародного турніру з вільної та жіночої боротьби, присвяченого видатним українським борцям та тренерам.
Заступник Голови Служби зазначив, що шість чоловічих та три жіночих ліцензії будуть розігруватися на трьох  кваліфікаційних турнірах цього року. Зараз в українських борців дві ліцензії.  Він також повідомив, що в ХVIII Київському міжнародного турнірі  з боротьби, який пройде 15-16 лютого, візьмуть участь близько 300 учасників із 22 країн світу. "Турнір можна назвати маленьким чемпіонатом світу. В такій конкуренції ми зможемо побачити, як змагаються наші спортсмени, котрі будуть захищати честь України на Олімпіаді в Лондоні", - сказав Вадим Сисюк.


Президент Асоціації спортивної боротьби України Ельбрус Тедеєв назвав турнір одним із найавторитетніших в світі та подякував керівництву Держмолодьспорту за підтримку в проведенні змагань. Він також не виключив, що після Олімпіади в Лондоні буде розглядатися питання про подачу Україною заявки на проведення змагань Чемпіонату світу з боротьби.


Головний тренер чоловічої збірної України з вільної боротьби Руслан Савлохов та головний тренер збірної з жіночої боротьби Володимир Євонов зазначили, що хоча турнір в Києві збігся в часі з багатьма змаганнями, що проводяться в країнах, де культивується боротьба, все одно його можна назвати зірковим, та запевнили що наші борці виступлять відмінно.


Турнір для вітчизняних спортсменів стане відбірковим етапом до чемпіонату Європи в Сербії та ліцензійних турнірів у квітні-травні в Болгарії, Китаї та Фінляндії.


ХVIII Київський традиційний міжнародний турнір з вільної та жіночої боротьби, присвячений видатним українським борцям та тренерам, відбудеться в столичному Палаці спорту.


Україна прийматиме представників Австрії, Азербайджану, Білорусі, Канади, Німеччини, Грузії, Ізраїлю, Латвії, Литви, Монголії, Росії, Словаччини, Тунісу, Єгипту, США, Узбекистану, України.

http://ukrwrestling.com/