Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Олександра КОГУТ: "Рівняюся на Василя Федоришина"

Вторник, 30 Ноября 2010, 11:24

На сайті "Галичина спортивна" відбулася веб-конференція з чемпіонкою світу з вільної боротьби, львів'янкою Олександрою Когут. Пропонуємо вашій увазі третю (останню) частину відповідей Лесі на запитання читачів "Галичини спортивної", а також журналістів нашого сайту.

На сайті "Галичина спортивна" відбулася веб-конференція з чемпіонкою світу з вільної боротьби, львів’янкою Олександрою Когут. Пропонуємо вашій увазі третю (останню) частину відповідей Лесі на запитання читачів "Галичини спортивної", а також журналістів нашого сайту.

- На кого рівняєшся у вільній боротьбі?
- Мені багато-хто з борців подобається, їхні технічні дії, тактика. Я можу рівнятися, наприклад, на Василя Федоришина. Він багато тренується, повністю віддається боротьбі. І як людина він мені подобається.

- Чи є в тебе хлопець?
- Ні, немає.

- Багато борців змінюють громадянство, виступаючи за інші країни. А якби тобі запропонували виступати за іншу країну в обмін на певне матеріальне становище, ти б погодилась?
- Залежить від багатьох факторів. Коли запропонують, тоді подумаю над пропозицією. В багатьох країнах працю спортсменів більше цінять, ніж в нас. Тому, мабуть, наші спортсмени задумуються над зміною громадянства.

- Після перемоги на чемпіонаті світу змінилося твоє життя? На вулицях більше впізнають?
- В нас велике місто. Тому не дуже впізнають. Приємно, коли знайомі кажуть, що бачили мене по телевізору чи читали зі мною інтерв’ю. Після чемпіонату світу дуже багато інтерв’ю брали. Навіть не очікувала, що настільки популярною стала (Сміється).

- Розкажи про своїх батьків.
- В мене є тільки мама. Тата рано не стало. Взагалі рідні дуже мене підтримують. Сестра навіть їздила в Москву на чемпіонат світу. Вболівала, завжди була зі мною, підтримувала. Мама також підтримувала. Сиділа біля комп’ютера, дивилась, як я борюся.

За матеріалами: Галичина спортивна

 

http://galsports.com/