Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

"Кубок Дністра"

Четверг, 16 Июня 2011, 13:24

На Львівщині відбувся турнір із боротьби серед юнаків та дівчат "Кубок Дністра"

Суботнього дня в Народному Домі Черниці відбувся відкритий турнір із вільної боротьби серед юнаків та дівчат «Кубок Дністра» .


Організатори  сподіваються, що він стане традиційним. Однак, цього року на борцівські поєдинки  із ста тридцяти запрошених прибули тільки 68 хлопців і дівчат. Очевидно, це пов’язано із певним навантаженням у розкладі змагань, адже усі отримали запрошення позмагатися ще й у наступний день у Трускавці. Гості виступали у складі команд СДЮШОР «Спартаківець» міст Львова, Трускавця, Щирця,  села Ланів, а також  ДЮСШ «Сокіл»  Підгірців,  ДЮСКА «Спортовець» міст Трускавця та Стебника.  Боролися в рідних стінах і миколаївці -  вихованці Ярослава Вуйціка.


Командні місця розподілилися наступним чином: І - Черницька ЗОШ; ІІ - ДЮСШ «Сокіл» с.Підгірців;  ІІІ - СДЮШОР «Спартаківець» м.Щирця.


Серед дівчат 2001-2002 р.н. у ваговій категорії до 26 кг перемогу святкує Оксана Герега (2002 р.н.) із Підгірців, на другому місці – стебничанка Леся Соломчак. У ваговій категорії до 29 кг на першому місці – учасниця команди господарів турніру Оксана Чудик (2001 р.н.), а на другому – її ровесниця Тетяна Дмитришак зі Стебника. У віковій категорії 1997-1999 р.н. найсильнішою виявилася Андріана Литинська (1998 р.н.) із Трускавця, яка перемогла Ольгу Загайську(1998 р.н., Щирець) – вагова категорія обидвох учасниць - до 35 кг. Серед однолітків (але у ваговій категорії до 37 кг) не було рівнихХристині Демко.


До організації спортивного свята в Черниці причетні відділ у справах сім’ї, молоді та  спорту Миколаївської РДА (керівник відділу Іван Наконечний),  сільський голова с. Пісочни Андрій Кос, спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву «Спартаківець» (директор Ярослав Склярський), батьківський комітет секції з вільної боротьби при Черницькій ЗОШ,  ВАТ «Миколаївцемремонт» (директорЛюбомир Сохацький), підприємство „Декор” (керівник Мирон Фучило), приватні підприємці.

http://ukrwrestling.com/