Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

II Кубок Древлян

Среда, 09 Ноября 2011, 14:14

На Житомирщині відбувся другий Кубок Древлян

5-6 листопада в фізкультурно-оздоровчому комплексі Коростеня відбулися відкриті змагання Кубок Древлян з вільної боротьби серед юнаків та дівчат.

 
У змаганнях взяли участь 225 спортсменів з України, Білорусії та Росії.


На урочистому відкритті учасників змагань вітали секретар Коростенської міської ради – Ходаківський Віктор Васильович,начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту Коростенської міської ради – Григорчук Ігор Леонідович, старший тренер з резерву штатної збірної команди України з вільної боротьби в Житомирській області – Чернокоз Ольга Василівна, старший тренер збірної команди України серед юнаків з вільної боротьби - Кутаков Олександр Сергійович, чемпіон і призер Європи і світу з вільної боротьби – Кушнір Михало Михайлович, головний суддя змагань –Гулаков Олександр Вікторович.


Найкраще виступили господарі Кубку вихованці тренера Сергеєва Георгія Васильовича - Андрієнко Ніна, Пастухова Ольга та вихованці тренерів Гулакових Олександра Вікторовича і Богдана Анатолійовича - Іскоростенська Христина,  Русецький Андрій, Прищепа Максим. Переможцями також стали Приймак Ігор (тренерЯсиневич А.К., м.Новоград-Волинський), Булат Олександр ( тренер   Попков В.Ф., м.Олевськ), Трофімчук Марія ( тренер Рибин Ю.В., м.Олевськ).


Переможці, призери змагань нагороджені дипломами, медалями та цінними подарунками, а тренери за підготовку переможців отримали дипломи та грошову винагороду

http://ukrwrestling.com/