Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Кубок Криму

Среда, 16 Ноября 2011, 15:45

Сімферопольці стали кращими на кримських змаганнях з вільної боротьби

У Сімферополі відбувся Кубок Автономної Республіки Крим з вільної боротьби. У змаганнях взяли участь 9 команд, 46 спортсменів із Сімферополя і району, Красноперекопська, Євпаторії, Радянського району. Чоловіки та юнаки у віці від 16 років до 31 року змагалися у восьми вагових категоріях.


За підсумками заходу перше місце у вагових категоріях 50 і 55 кг посіли вихованці Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Динамо» Сімферополя Ісмаїл Фізля та Ігор Тимашов. Спортсмени Школи вищої спортивної майстерності Сімферополя Наріман Татаріс, Руслан Шабанов, Роман Красненко, Віталій Олійник, Ілімдар Саїдов стали переможцями у вагових категоріях 60, 74, 84, 96 і 120 кг відповідно. Станіслав Орленко з Дитячо-юнацької спортивної школи Красноперекопська став найсильнішим серед чоловіків у ваговій категорії 66 кг.


За результатами командної першості «золото» взяла команда Школи вищої спортивної майстерності Сімферополя, «срібло» завоювала команда Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Динамо» Сімферополя, а «бронза» дісталася спортсменам з Радянського району.


На думку міністра освіти і науки, молоді та спорту Криму Віталіни Дзоз, вільна боротьба - один з найбільш цікавих і складних видів спорту, який пред'являє вимоги до багатьох людських якостей. «Навряд чи кого потрібно переконувати в тому, що борці - сильні люди. Слабовільним і ледачим тут робити нічого. Адже в сутичці доводиться долати опір противника, який також прагне до перемоги. Розгадати його задум, швидко оцінити ситуацію, в одну мить прийняти рішення і визначитися з тактикою, після чого атакувати - однієї фізичної потужності тут недостатньо, потрібна ще спритність, витривалість та кмітливість. Навіть короткий перелік фізичних якостей і навичок, які розвиває саме цей вид спорту, говорить про ту користь, яку можуть принести заняття вільною боротьбою», - підкреслила міністр.

http://ukrwrestling.com/