Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Кубок Мелітополя

Понедельник, 11 Апреля 2011, 18:33

"Кубок Мелітополя" зібрав рекордну кількість борців

Рекордна кількість борців прибула до Мелітополя (Запорізька область) для участі у восьмому «Кубку Мелітополя» з вільної боротьби, який проводився на базі ДЮСШ-3 26-27 березня.


Як розповів головний суддя змагань, заслужений тренер України Алтай Абдуллаєв, 300 спортсменів з 22 областей України, а також команди з Росії, Білорусії та Грузії два дні на двох килимах демонстрували свою майстерність, боролися за звання найсильніших.


Поєдинки серед чоловіків і жінок у 14 вагових категоріях були видовищними, захоплюючими, адже серед учасників було стільки справжніх зірок килима: 85 майстрів спорту, 10 майстрів спорту міжнародного класу, два заслужених майстри спорту, два чемпіони світу, 20 призерів чемпіонатів Європи, світу і Кубка світу.
Призовий фонд турніру склав 54,4 тис. грн: у чоловіків за перші місця переможці отримали по 2400 грн, у жінок - по 1600 грн; за другі місця - по 800 грн, за треті - по 400 грн.


Головний фінансовий партнер "Кубка Мелітополя" - ВКФ "Мелітопольська черешня" - заснував ще й приз кращому борцеві турніру - 4000 грн. Проте, коли кандидат у майстри спорту з ОдесиШаман Чеботар у ваговій категорії до 55 кг в красивому фінальному поєдинку на останніх секундах вирвав перемогу у титулованого суперника, було вирішено розділити головний приз і вручити молодому борцю 1600 грн за волю до перемоги.


Звання самого технічного борця і призові в 2400 грн, як і перемога у вазі до 60 кг, дісталися призеру чемпіонату світу, майстрові спорту міжнародного класу з Херсона Юрію Семакін, повідомляють "Мелітопольські відомості".

http://ukrwrestling.com/