Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Меморіал борців та тренерів Львівщини

Среда, 06 Июля 2011, 12:40

На вихідних у Львові визначили склад юнацької команди на ЧЄ та ЧМ, що пройдуть у серпні

У Львові завершився VIII Міжнародний турнір-меморіал пам’яті видатних борців та тренерів Львівщини з вільної боротьби серед юнаків та дівчат. Турнір був започаткований Львівською обласною федерацією вільної боротьби у 2003році.

Тренери збірної команди України визначили цей міжнародний турнір одним із етапів підготовки та відбору юних борців України до майбутніх чемпіонатів Європи та світу. Цьогорічні змагання , які пройшли 1-3 липня у приміщенні легкоатлетичного манежу навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України, відбулися за сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА та під патронатом Національного олімпійського комітету України.

У VIII Міжнародному турнірі взяли участь  понад 240 учасників (88 дівчат і 152 юнаки). Юні спортсмени представляли 4 закордонні команди – Польщі, Австрії, Російської Федерації та Угорщини і команди 18 областей України та м. Києва.

Серед присутніх на турнірі були державний тренер з вільної боротьбиЕдуард Носадчий, старший тренер молодіжної збірної Юрій Назаренко, голова Львівської Федерації боротьби Ростислав Первачук та багато інших відомих тренерів. Також завітали на спортивне свято титуловані Андрій Стадник та Наталка Синишин.

«Турніром у Львові були задоволені усі, – бере слово Віктор Первачук, голова ЛОО ФСТ «Спартак». – Цього року у нас було значно менше проблем з організацією, змагання проходили під патронатом Національного олімпійського комітету України, тому усе пройшло на хорошому рівні. Ці змагання і надалі будуть одним із етапів підготовки та відбору до чемпіонатів світу та Європи. Хотів би подякувати Львівському НОКу, спонсорам та усім, хто нас усіляко підтримував в організації цих змагань».

Результати
Юнаки 1994-96 р.н.

Дівчата 1994-96 р.н.

http://ukrwrestling.com/