Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Міністерство відзначило кращих

Понедельник, 12 Сентября 2011, 14:48

Володимир Євонов та Юрій Назаренко отримали почесні відзнаки

Напередодні святкування Дня спорту та фізичної культури України у Міністерстві України у справах сім’ї,  молоді та спорту вручали відомчі заохочувальні нагороди.


Головний тренер жіночої збірної України Володимир Євонов отримав звання «Почесний працівник фізичної культури і спорту України». Нагадаємо, що жіноча команда під головуванням Володимира Євгеновича цього року зайняла перше загальнокомандне місце на чемпіонаті Європи.

«Почесну відзнаку Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту» отримав головний тренер юніорської збірної України, та особистий тренер чемпіона та багаторазового призера Чемпіонатів Світу Ібрагіма Алдатова  - Юрій Назаренко.

Відзнакою «За активну громадську діяльність» також був нагороджений генеральний менеджер компанії «Аскольд» Олександр Перекрестов. Чай «Аскольд» вже багато років є постійним супутником українських борців. Компанія завжди допомагає в організації Київського Міжнародного турніру та підтримує Асоціацію спортивної боротьби України протягом року.

http://ukrwrestling.com/