Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

"Ми пам'ятаємо"

Понедельник, 23 Января 2012, 16:07

26-28 січня в Севастополі пройде турнір пам'яті Сергія Каналюка

26-28 січня в Севастополі пройде турнір пам'яті Сергія Каналюка

Головний суддя змагань Володимир Кутузов. У турнірі беруть участь юнаки 1995-97 р.н., молодші юнаки 2000-2002 р.н. і старші - 1994 р.н.
Турнір пройде в спортзалі ДЮСШ «Чайка».


Довідка: Сергій Каналюк - вихованець чудового севастопольського тренера з вільної боротьби Володимира Віталійовича Кутузова (головний суддя турніру), неодноразовий переможець і призер багатьох змагань, у тому числі чемпіон України з вільної боротьби серед юніорів, кандидат у майстри спорту.


Після закінчення севастопольської середньої школи ? 49 Сергій став курсантом вищого військово-морського інженерного училища імені А.Н. Крилова (Санкт-Петербург), де також продовжив займатися спортом. Навчаючись на третьому курсі, заступивши одного разу в караул, хлопець зазнав нападу бандитів з метою заволодіння зброєю. Сергій безстрашно вступив у сутичку з двома зловмисниками, а ті, переконавшись, що не можуть впоратися з курсантом, застосували проти нього вогнепальну зброю. Правопорушники зробили п'ять пострілів, і тільки той, що прийшовся в серце, змусив хлопця припинити боротьбу.


Він загинув, так і не випустивши з рук автомата. Сергій Каналюк нагороджений посмертно орденом Російської Федерації «За мужність» і навічно внесений в списки курсантів цього військового училища.

http://ukrwrestling.com/