Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Олександра Когут: "Після минулорічної перемоги нічого в житті не змінилося"

Четверг, 16 Июня 2011, 13:23

Чемпіонка світу розкрила таємниці спортивної дієти

Виступає у ваговій категорії до 51 кг. Цього року закінчує магістратуру у Львівському національному аграрному університеті, спеціальність — екологія.
Живе з матір'ю у Львові. Приходить на зустріч у вузьких джинсах, лакованих туфлях на високих підборах, русяве волосся забране у хвіст.


— Після минулорічної перемоги нічого в житті не змінилося. Надалі багато тренуюся, моя мрія та мета — Олімпійські ігри, перемога. Займаюся 4 години на день — по 2 вранці та ввечері. В їжі себе не обмежую, люблю солодке, морозиво. Коли зганяю вагу до змагань — подвоюю тренування. Ефективна "східна дієта". Розрахована на 10 днів, втратити можна 5 кілограмів. Денний раціон поділений на п'ять прийомів їжі. Перший — о 8.00, останній — о 20.00. Зранку можна пити каву чи чай зі шматочком цукру, об 11.00 — варене яйце, чорнослив, курага. Пообідати вареним нежирним м'ясом, овочевим салатом, яблуком. За 3 години перекусити шматочком сиру, апельсином. На вечерю випити кефір. Щоб мати пружний живіт, треба зранку качати прес — почати з 10 разів, щодня збільшувати навантаження. Найпростіший варіант мати гарну фізичну форму — ходьба. Я рідко їжджу в транспорті, намагаюся всюди ходити пішки.


Мені подобаються спортивні чоловіки, із гарним тілом. Іду вулицею, бачу — худий або, навпаки, повний хлопець. Думаю, невже не можна в зал піти позайматися?


Отримую непогану зарплату від Національного спортивного комітету. Відпочиваю з друзями на природі, ходжу на дискотеки в нічні клуби Львова.


Дуже багато часу приділяю племіннику – сину сестри Маріанни Бавдик. Вона є моїм тренером. Її синочок ще зовсім маленький. Гуляю, читаю йому казки. Люблю дітей, скільки хочу мати – ще не думала. Скільки Бог дасть.

http://ukrwrestling.com/