Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Борчиня - краща в Кривому Розі

Четверг, 16 Июня 2011, 10:49

Тетяну Омельченко визнали "Кращою вихованкою року"

Благодійний Фонд Едуарда Самоткала не залишив без уваги своїх підопічних і в Міжнародний день захисту дітей організував для школярів "Свято вдячних сердець". 1-го червня під склепіннями Палацу культури імені Фрунзе в Кривому Розі зібралися чи не всі 403 вихованця дитячих будинків ? 2, 3 і 4 та школи-інтернату ? 9 Кривого Рогу. Вони зустрілися, щоб разом відзвітувати про свої успіхи в навчанні, спорті, мистецтві.


Десятикласниці школи-інтернату ? 9 Тетяні Омельченко був вручений диплом «Краща вихованка року». Таня, що залишилася без піклування батьків, виховується в інтернаті з восьмирічного віку. Вона домоглася високих спортивних успіхів, ставши неодноразовою чемпіонкою міста, області, чотириразової чемпіонкою України з вільної боротьби.


За визнанням Тетяни, в інтернаті створені всі умови для навчання та занять спортом. Вільною боротьбою займаються майже всі її однокласниці, є серед них і призери різних чемпіонатів, а ось чемпіонкою стала поки тільки вона. Хоча в наступному році, прогнозує Таня, будуть ще чемпіонки.


- Підростають сильні суперниці, - з посмішкою розповідає вона. - Я, звичайно, буду рада їх перемогам, але буду намагатися не поступатися їм на килимі. Подруги теж радіють моїм перемогам, підтримують мене в різних ситуаціях. Коли перемагаєш, завжди відчуваєш величезну радість. Спорт вчить долати труднощі, загартовує волю, зміцнює здоров'я.


Головним же сюрпризом дня для Тані стало вручення персональної стипендії від Благодійного фонду Едуарда Самоткала. За словами представника Фонду Ірини Єрешко, стипендія для обдарованих дітей заснована 2 роки тому. Протягом року стипендіат отримує по тисячі гривень щомісяця.

http://ukrwrestling.com/