Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Відкрита першість Святошинського району

Пятница, 20 Майя 2011, 15:39

Проведено відкриту першість Святошинського району з вільної боротьби

28 – 29 квітня 2011 року – на базі підліткового клубу «Авіатор» ЦСПК «Спорт для всіх» (вул. Підлісна, 3) управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту організовано та проведено Відкриту першість Святошинського району з вільної боротьби.


Участь у змаганнях взяли: вихованці підліткових клубів «Авіатор», «Спринт» ЦСПК «Спорт для всіх», спортивного клубу «Гетьман», центру військово-патріотичного та спортивного виховання молоді «Десантник», спортивного клубу «Олімп» (Подільський район).



Змагання проходили у 9 вагових категоріях серед юнаків  1994-1995 років народження.


Чудовий акробатичний номер подарували спортсменам юні вихованці підліткового клубу „Лідер” (педагог-організатор Науменко Наталія Григорівна).
 За результатами особистих зустрічей в усіх вагових категоріях – перше загальнокомандне місце здобули вихованці підліткового клубу «Авіатор» ЦСПК «Спорт для всіх», друге командне місце посіла команда спортивного клубу «Гетьман», третє командне місце – вихованці спортивного клубу «Олімп».
Вітали учасників змагань почесні гості:


Тихоневич Олександр Анатолійович – начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації
Євтушенко Олександр Пантелійович – директор ЦСПК „Спорт для всіх”
Команда - переможець та призери Відкритої першості Святошинського району з вільної боротьби були нагороджені кубками, медалями, грамотами та цінними подарунками.

http://ukrwrestling.com/