Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Мар'яна КВЯТКОВСЬКА: "За третє місце подарували фотоапарат"

Воскресенье, 12 Июня 2011, 13:32

На вихідних в Одесі пройшов Міжнародний турнір "Чорне море". У вазі до 63 кг третє місце виборола галичанка, екс-чемпіонка Європи Мар'яна Квятковська. Про ці змагання вона ексклюзивно розповіла "Галичині спортивній".

На вихідних в Одесі пройшов Міжнародний турнір «Чорне море». У вазі до 63 кг третє місце виборола галичанка, екс-чемпіонка Європи Мар’яна Квятковська. Про ці змагання вона ексклюзивно розповіла "Галичині спортивній".

- В першій сутичці ти зустрілася з учасницею минулої Олімпіади Юлією Остапчук…
- Cутичка з Юлею для мене була морально дуже важкою, тим більше вона була стартовою. Перший період я програла з рахунком 4:0. Другий період я вела в рахунку 3:1 і за декілька секунд до кінця почула її сильний крик "лікоть". Суперниця отримала травму ліктя і мені зарахували перемогу.

- Далі ти зустрілася з досвідченою Шаліковою…
- З Оксаною також вийшла напруженою. Після того, як травмувалась Юля, на душі було важко. Оксану перемогла в двох періодах – 2:0 і 3:0.

-  Як складалася сутичка з Махіньою?
- Аліна дуже незручна суперниця, ніколи не знаєш, що від неї чекати. Досі не можу усвідомити, як програла. Аліна пройшла мені в дві ноги, я звідти робила зворотній на 2 бали і …лягла на лопатки. Признаюся, була втомлена після двох важких попередніх сутичок, можна сказати, що не відновилась.

- Як пройшла втішна сутичка за 3 місце з Головченко?
- Люся - досвідчена спортсменка, але пропустила трохи часу в боротьбі через травми. З нею я боролась два періоди: перший виграла 1:0, другий закінчився - 3:3.

-  Як в загальному оцінюєш свій виступ в Одесі?
- Хотілося б звичайно виграти цей турнір, але значить ще не повністю готова. Пройшла двох сильних суперниць, а от на третю сутичку мене не вистачило. Співчуваю Остапчук, тому що сама мала багато травм. Додам, що ми пройшли хороший збір в Алушті, але в мене трішки проблеми були зі здоров’ям. Тому я тренувалась на 50%. Дай Бог здоров’я і все має налагодитись.

- Які призові отримала за третє місце?
- Фотоапарт.

- Які твої наступні турніри?
- В понеділок, 13 червня, відлітаю до Баку на збір. Там буду до 27 червня, потім прилітаємо на тиждень додому і знову летимо в Баку на Гран-Прі. Далі буде наш Київський міжнародний турнір. Хочеться виступити найкраще всюди. Прагну тільки перемоги.

Насамкінець хочу подякувати тренерові Ігорю Духу, який вкладає в мене дуже багато праці, старшому тренеру збірної Євонову В.Є., президенту клубу "Лідер" Копитку Ю.Б., який виділяє багато коштів, допомагає нам у проживанні, харчуванні, преміальних, президенту Федерації боротьби Івано-Франківської області Прощуку Е.П., своїм друзям і дорогим мені подружкам (Н.Синишин, І.Мерлені, Христині Д. і Христині Т., Анастасії Д. і Юлії К.), і хлопчикам з ЛУФК, які зі мною завжди тренуються. Дякую і дуже дорогій мені людині Р., яка мене завжди підтримує, допомагає і бажає перемог. Згадаю і про брата Андрія. Він також тренується і багато в чому мені допомагає. Він дуже сильно мене підтримує, радіє моїм перемогам. Батько з нами старається їздити на змагання, а от мама дуже ніжна, тому вона не витримує такого напруження. Тому ми стараємось її тільки радувати.

 

http://galsports.com/