Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

"Поліські килими"

Среда, 08 Июня 2011, 13:46

Олімпійський чемпіон приїхав у райцентр Житомирської області на турнір з вільної боротьби

3-4 червня в приміщенні ДЮСШ місті Олевськ проходив Всеукраїнський турнір з вільної боротьби «Поліський килим», присвячений пам’ятіПетра Бичинського, який все своє життя віддав спорту: працював у Олевську вчителем фізкультури, був спортсменом і тренером з вільної боротьби.

В змаганнях взяли участь близько 150 юних борців з 8 областей України: Київської, Волинської, Івано-Франківської, Рівненської, Львівської, Сумської, Полтавської та Житомирської – повідомляє прес-служба Олевської райдержадміністрації.


Родзинкою турніру став приїзд чемпіона Олімпійських Ігор, триразового чемпіона світу та дворазового чемпіона Європи, президента Асоціації спортивної боротьби України Ельбруса Тедеєва.

Тедеєв у своєму привітанні наголосив, що статистика говорить про майбутніх чемпіонів, яких виховують районні центри. «Я впевнений, що серед Вас є майбутні чемпіони світу. Дуже добре, що сьогодні така велика кількість дітей приймає участь у цих змаганнях. Якщо слідувати життєвим принципам: працьовитість та повага до старших, то можна досягти найвищих нагород».

http://ukrwrestling.com/