Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Рішення засідання суддівської колегії

Четверг, 15 Декабря 2011, 19:02

Рішення засідання суддівської колегії щодо діяльності суддів Асоціації спортивної боротьби України на 2012 рік

Рішення засідання  суддівської колегії щодо діяльності суддів Асоціації спортивної боротьби України на 2012 рік
РІШЕННЯ
засідання  суддівської колегії щодо діяльності суддів Асоціації спортивної боротьби України на 2012 рік
„07”  грудня 2011 р.             м. Київ


1. Прийняти рішення по лояльному ставленню до засобів особистого захисту від травм спортсменів (навушники, наколінники, налокітники).


Вирішити допускати спортсменів до сутичок на всеукраїнських змаганнях в навушниках, призначених для боротьби, які мають незначні відхилення від вимог ФІЛА, але не тягнуть за собою певних особливих наслідків.


Допускати спортсменів до участі в сутичках в наколінниках, що мають кріплення з пластмаси, попередньо закривши їх наколінником-панчохою (металічні вставки заборонено).


2. Відпрацювати спільно з АСБУ механізм стягнень та штрафів з порушників змагальної та спортивної діяльності (спортсменів, тренерів та суддів). Проголосити 2012 рік Олімпійським Роком „чесної гри”. Внести пропозицію по жорсткішому  ставленню до проявів грубості, провокаціям, неспортивній поведінці з боку усіх учасників спортивної діяльності. Суддям провести семінар по узгодженню оцінок та профілактики неспортивної поведінки, а також про вплив судді на спортивну діяльність.


3. Затвердити склад Дисциплінарної Комісії Асоціації спортивної боротьби України у складі: Олександра Гіліна, Пейсаха Мішієва, Олександра Ткачука, Олександра Єжова, Міріка Єзєєва, Костянтина Конарєва, Миколи Ченцова та Носадчого Едуарда, яка буде вирішувати питання, що виникнуть у процесі роботи суддівського корпусу на змаганях.


4. Спільно з АСБУ відпрацювати механізм підготовки кадрів для суддівства. Затвердити порядок і механізм присвоєння національної та відповідних категорій. Покласти відповідальність на обласні федерації по залученню і підготовці суддів ІІ, І та національної категорій. Запропонувати ввести посаду „суддя-наставник”, який буде проводити з суддями молодого вікового складу семінари, організовувати їм іспити, клопотати про присвоєння національної категорії, брати відповідальність за підготовку кожного судді особисто.


5. Ввести посаду судді-інформатора, на якій затвердити старшого тренера Волинської області з вільної боротьби Мілєхіна А.М.


6. При проведенні чемпіонатів України та інших офіційних змагань, функції головного судді змагань у частині вирішення питань, пов’язаних з діяльністю суддівської колегії покласти на виїзних делегатів з числа самих досвідчених суддів, які будуть затвердженні відповідним рішенням Асоціації спортивної боротьби України за поданням  суддівської колегіїї. Підвищити та оптимізувати якість роботи коменданта змагань. Скоротити посаду „суддя при параді”.


7. Відображати рішення суддівської колегії в суддівському бюлетені, який буде розміщений на веб-сторінці АСБУ в електронному вигляді.

http://ukrwrestling.com/