Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Ростислав ПЕРВАЧУК: "Вперше купався в ополонці"

Пятница, 21 Января 2011, 12:33

Львівські борці зараз перебувають на тренувальному зборі на базі у Кончі-Заспі, що поблизу Києва. Там спортовці готуються до важливих стартів сезону - Турніру "Івана Яриіна", який вже невдовзі наприкінці січня відбудеться у російському Красноярську. Про тренувальний збір ми поспілкувалися із борцем ФСТ "Спартак" Ростиславом Первачуком.

Львівські борці зараз перебувають на тренувальному зборі на базі у Кончі-Заспі, що поблизу Києва. Там спортовці готуються до важливих стартів сезону – Турніру «Івана Яриіна», який вже невдовзі наприкінці січня відбудеться у російському Красноярську. Про тренувальний збір ми поспілкувалися із борцем ФСТ «Спартак» Ростиславом Первачуком.

- Розкажи детальніше про збір в Кончі-Заспі?
- Ці збори є підготовчими перед Красноярським турніром імені Івана Яригіна. Щоправда в Росію поїдуть не всі - тут тренується вся збірна України.

- Як загалом проходить тренувальний збір?
- Досить гарно і плідно. Всі працюють із подвійною енергією та викладаються на всі 100. Більше проводиться спеціальної підготовки на килимі. Готуємось як до чемпіонату України, так і до Красноярського турніру.

- Назви своїх головних суперників у твоїй ваговій категорії?
- Є чотири-п’ять спортсменів, у боротьбі з якими треба буде докласти зусиль.

- А за прізвищами можеш перелічити?
- Це Радулов, з яким я на студентській універсіаді боровся. Також Семакін, який є титулованим спортсменом та майстром спорту міжнародного клусу. Окрім цих двох є й багато молодих та перспективних борців.

- Учора на Йордан в ополонці купався?
- Так ми всі разом із хлопцями ходили купатися в ополонці. Перед сауною зайшли в ополонку та скупнулися. На це вони мене підбили…

- Ти вперше купався в ополонці?
- Так я перший раз в житті купався в ополонці. Враження дуже хороші. Це відважний вчинок, який у позитивному плані заряджає на спортивні успіхи.

Автор: Мстислав КОЦЬКИЙ-БОБ’ЯК
За матеріалами: ЛОО ФСТ Спартак
http://galsports.com/