Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Руслан Савлохов: "Асоціація спортивної боротьби України готова прийняти Чемпіонат Світу з боротьби!"

Пятница, 08 Июля 2011, 09:11

Наставник збірної поділився планами на наступний олімпійський цикл

- Залишилося менше місяця до головної події в світі української вільної боротьби. Вже відомо, хто приїде на Київський Міжнародний турнір присвячений видатним українським борцям і тренерам?
- За моїми підрахунками буде близько 25 країн, у тому числі американці, росіяни, узбеки... Приїде багато відомих борців, виявив бажання виступити дворазовий Олімпійський чемпіон Артур Таймазов,його влаштовують терміни і він хоче подивитися в якій він формі, щоб ті два місяці, що залишилися планомірно готуватися до Чемпіонату світу.


Росія можливо приїде другим складом, у ці ж терміни у них буде проходити чемпіонат країни, де визначатимуться кандидати на поїздку до Туреччини. Але ті країни, які вже визначилися з лідерами їдуть до нас. Наш турнір вписується в календар якнайкращим чином - є час перевірити себе і цілеспрямовано готуватися до ліцензійного ЧС.


- У Палаці спорту будуть боротися всі лідери збірної, а скільки українських спортсменів буде крім них?
- Ми виставляємо по 6-7 борців у кожній категорії. Турнір буде дуже сильним, і я проти того, що б заявляти всіх підряд, тільки заради участі. Тому виступати будуть тільки ті спортсмени, від яких ми чекаємо результатів.


- Руслан Сосланович, традиційне запитання в переддень Київського Міжнародного - чим турнір цього року буде відрізняться від попередніх?
- У нас в планах, після Євро 2012 провести в нашій державі найсерйозніші змагання - Чемпіонат Європи або Світу. Ми вже готові до проведення змагань такого рівня. Тому цього року Київський Міжнародний турнір присвячений видатним борцям та тренерам, ми розцінюємо, як генеральну репетицію і готуємося дуже серйозно.


Україна одна з найсильніших борцівських держав у світі, яка щороку оскаржує Кубок світу. І на сьогоднішній день ми з повною впевненістю можемо говорити про можливість проведення Чемпіонату Світу. Особливо після Євро 2012, нам буде значно легше, адже інфраструктура буде готова до прийому великої кількості гостей.


Думаю, вітчизняним уболівальникам буде дуже цікаво особисто бути присутнім на Чемпіонаті. Хотілося б провести ці змагання за часом, десь між Олімпіадами в Лондоні та Ріо-де-Жанейро, можливо навіть ліцензійний перед Олімпіадою в Бразилії!


- Ця новина напевно потішить борцовске співтовариство. А є ймовірність, що ще однією генеральною репетицією стане юніорська першість?
- Цілком можливо, що після Олімпіади ми проведемо юніорський чемпіонат. Київський турнір проходить вже сімнадцятий раз і рука у нас набита, ми знаємо, як проводити змагання такого рівня.


- Руслан Сосланович, як оцінюєте шанси нашої збірної на Чемпіонаті світу в Стамбулі?
- Я вже казав, що останнім часом нам не щастить на чемпіонатах. Але впевнений, що на майбутньому Чемпіонаті Світу ми повинні завоювати більше половини ліцензій на Олімпіаду, і відборотися там краще, ніж у минулому році. А через півтора року наша збірна виступить в Лондоні не менш успішно, ніж у Пекіні. Ця надія у мене є!

http://ukrwrestling.com/