Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Севастопіль пам'ятає борця

Вторник, 31 Января 2012, 15:19

У Севастополі завершився турнір з вільної боротьби пам'яті Сергія Каналюка

У Севастополі в спортивному комплексі «Атлантика» завершився 9-й Міжнародний турнір з вільної боротьби, присвячений пам'яті Сергія Каналюка, чемпіона України в цьому виді спорту.


У турнірі взяли участь 134 борця з 11 міст, зокрема, з Києва, Одеси, Полтави, Краматорська, Слов'янська, Сімферополя, Євпаторії, Красноперекопська, Севастополя. Вперше за весь час в змаганнях брали участь борці з Чечні.


Перший заступник голови СМДА Сергій Савенков бувший в числі організаторів першого турніру в 2002 році розповів: «Це наш земляк - Гагарінець, і все пішло з Гагарінського району. Популяризація спорту надійно тримається саме на таких прикладах мужніх людей, наших земляків - це дорогого вартує», - зазначив він.
Перший заступник голови СМДА повідомив, «вже є позитивні зрушення у вирішенні проблеми з власником залу ДЮСШ« Чайка»


«Ми все-таки в найближчому майбутньому хочемо виправити те, що зараз тут є, зробити гідний зал для нашої молоді, бо здорова молодь - здорова держава. Ось те гасло, якого ми дотримуємося. Таких залів у місті немає, і ми просто зобов'язані це зробити», - підкреслив Сергій Савенков.


Сергій Савенков запевнив журналістів, що популяризація спорту через гідний приклад турніру пам'яті Сергія Каналюка буде розвиватися і надалі.

Довідка:
Севастополець, курсант Військово-морського інженерного інституту (ВМІІ) імені А. Н. Крилова (Санкт-Петербург) Сергій Каналюк загинув в 1999 році при виконанні військового обов'язку. Будучи вартовим, він вступив у сутичку з озброєними вогнепальною зброєю бандитами. Ціною життя виконав свій військовий обов'язок. Посмертно нагороджений орденом «За мужність».

http://ukrwrestling.com/