Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Василь ШУПТАР: "У нас сильніші турніри, ніж в Польщі"

Четверг, 11 Ноября 2010, 11:50

6-7 листопада у столиці Республіки Польща Варшаві відбувся Міжнародний турнір з вільної боротьби серед юніорів та дорослих. Спортсмени ФСТ "Спартак" вже вкотре за гарною традицією взяли участь у цих змаганнях. Приємно, що на Міжнародному турнірі присвяченому Станіславу Реду борець ФСТ "Спартак" (СДЮШОР "Спартаківець"), 19-річний Василь Шуптар (вагова категорія 60 кг) зумів вибороти перше місце. Про змагання у Варшаві Василь розповів нашому кореспонденту.

6-7 листопада у столиці Республіки Польща Варшаві відбувся Міжнародний турнір з вільної боротьби серед юніорів та дорослих. Спортсмени ФСТ “Спартак” вже вкотре за гарною традицією взяли участь у  цих змаганнях. Приємно, що на Міжнародному турнірі присвяченому Станіславу Реду борець ФСТ “Спартак” (СДЮШОР “Спартаківець”), 19-річний Василь Шуптар (вагова категорія 60 кг) зумів вибороти перше місце. Про змагання у Варшаві Василь розповів нашому кореспонденту.
 
--Василю, розкажи про змагання у Варшаві. Чи легко було на них перемогти?
--На цьому турнірі  боротьба мені давалася доволі таки легко. Мабуть, через те, що у порівнянні з українськими турнірами він був не надто сильним. У нас сильніші турніри. Дуже сподобалося відкритя цього турніру, адже організатори подбалми про класне шоу. Хотілося, щоб турніри, які проводять у нас в Україні теж були такими феєричними у відкритті. У фінальній сутичці я без жодних проблем переміг польського борця із загальним рахунком (6:0; 6:0).

--Багато хлопчаків у дитинстві обирають ігрові види спорту, зокрема,  футбол. Чому ти обрав вільну боротьбу?
--Розумієте, вільна боротьба – такий вид спорту, у якому можна розраховувати тільки на себе, на власні сили. Тут уже не буде часу нарікати на партнера, наприклад, як у футболі, що він не віддав вчасно пас. 

--Хто надихнув тебе займатися цим видом спорту?
--Мої старші брати займалися вільною боротьбою. Слідкуючи за ними я теж захотів піти у вільну боротьбу та спробувати свої сили у цьому виді спорту.

--Завдяки чому вдається досягати хороших результатів?
--Головне багато працювати, ніколи не піддаватися та не думати, що ти гірший від інших борців. Саме у такому випадку можна перемагати.

Автор: Мстислав КОЦЬКИЙ-БОБ’ЯК
За матеріалами: ЛОО ФСТ "Спартак"

 

 

 

http://galsports.com/