Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Святошинська першість

Среда, 01 Февраля 2012, 18:07

Відбулась відкрита першість Святошинського району з вільної боротьби серед юнаків

17 січня у підлітковому клубі «Авіатор», що за адресою Підлісна, 3 проходила відкрита першість Святошинського району з вільної боротьби серед юнаків 1996-97 року народження. В цих змаганнях прийняли участь представники підліткових спортивних клубів «Авіатор», спортивний клуб «Гетьман», «Мономах», ДЮСШ «Спартак» ДЮСШ «Темп», СДЮШОР боротьби та боксу, СДЮШОР єдиноборств в змаганнях прийняло участь 78 учасників.

На змаганнях були присутні почесні гості: Переможець Кубку світу чемпіон Європи Микола Костянтинович Петренко та член збірної країни, срібний призер Олімпійських ігор, срібний призер чемпіонату Світу та неодноразовий чемпіон Європи Василь Федоришин.

Нагородження призерів та переможців цих змагань проводили начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації О.А. Тихоневич та заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту – начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації П.М.Топал.

http://ukrwrestling.com/