Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Ельбрус Тедеєв: "Якби не цей документ - коштів вистачило б тільки до вересня"

Пятница, 08 Июля 2011, 10:13

Президент АСБУ прокоментував новий закон про збільшення видатків на спорт

Завдяки роботі парламентської більшості наші спортсмени забезпечені належними умовами для підготовки до Олімпіади 2012. Про це заявив народний депутат, член фракції Партії регіонів, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Ельбрус Тедеєв, коментуючи прийняття Верховною Радою змін до бюджету щодо фізичної культури і спорту.

«Верховною Радою був прийнятий Закон "Про внесення змін до Закону України" Про Державний бюджет України на 2011 рік". Завдяки цьому документу, ми змогли збільшити видатки на розвиток фізичної культури і спорту в 2011 році на 74, 347 мільйонів гривень», - заявив Ельбрус Тедеєв.


«Цей законопроект розроблений для вирішення нагальних проблемних питань розвитку фізичної культури і спорту та поліпшення її фінансового і матеріально-технічного стану. Передбачені законом ресурси дозволять забезпечити належну підготовку національних збірних команд України з олімпійських видів спорту до ХХХ літніх Олімпійських ігор 2012 року. На проведення навчально-тренувальних зборів і змагань з олімпійських видів спорту додатково виділено 40 млн. грн., Також на 15 млн. грн. збільшено видатки організаційного і фінансового забезпечення спорту вищих досягнень», - зазначив парламентарій.


Ельбрус Тедеєв повідомив, що на ці кошти буде придбано спортивне обладнання для спортсменів вищих категорій, підтримано наукове забезпечення підготовки спортсменів до міжнародних форумів і надано підтримку паралімпійським базам. Він додав, що цим законом збільшено витрати Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012.


«Якби ми не прийняли цей документ, то нашим спортсменам вистачило б коштів на проведення спортивних заходів державного рівня та участі в міжнародних змаганнях з олімпійських видів спорту лише до вересня місяця. Тому парламентська більшість підтримала цей законопроект, завдяки якому українські спортсмени отримають всі необхідні умови для боротьби за ліцензії на участь в Олімпійських іграх », - підкреслив депутат.


«Голосування в парламенті доводить, що опозиція байдужа до актуальних соціальних питань. Незважаючи на те, що у фракція БЮТ складає понад сто осіб, цей законопроект підтримали лише 16 депутатів від «Батьківщини», приблизно такі ж показники продемонстрували інші парламентські опозиціонери. Цей факт в черговий раз свідчить про те, що дії наших опонентів - контрпродуктивні», - резюмував Ельбрус Сосланович.


Довідка:
5 червня 2011 Верховна Рада України прийняла Закон "Про внесення змін до Закону України" Про Державний бюджет України на 2011 рік "(? 8688). Зміни до Державного бюджету України збільшать загальні витрати на фізичну культуру і спорт на 74,3 млн. грн.. Ініціаторами законопроекту ? 8688 виступили народні депутати Корж В.П., Сушкевич В.М., Тедеєв Е.С.

http://ukrwrestling.com/