Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Медальний врожай з "Тернового поля"

Среда, 26 Октября 2011, 13:05

22-23 жовтня в Тернополі пройшов традиційний "майстровий" турнір "Тернове поле"

Починаючи з 1998 року  у жовтні найсильніші борці України приїздять на Галичину. Досвідчені спортсмени на «Терновому полі» зазвичай випробовують сили напередодні Кубку України, знайомляться з підростаючим поколінням. А дл тих, хто тільки нещодавно ступив на дорослий килим – перемога на тернопільських змаганнях шанс виконати норматив «майстра спорту».

«Це вже тринадцятий турнір і напевно десятий «майстровий». За ці роки ми не пропустили жодного турніру. – згадує один з організаторів змагань, президент СК «Галицькі леви» Віталій Назарчук. – Зазвичай підготовка триває близько двох-трьох місяців. Доводиться шукати підтримки в спонсорів, але завжди намагаємось мати грошовий призовий фонд. Ось і цього разу окрім медалей та Кубків переможці отримали грошові винагороди.

Ми вже практично прописалися у спорткомплексі «Політехник», в цьому залі турнір проходить вже сьомий чи восьмий раз.

Цього року до нас приїхало понад 150 учасників з різних регіонів країни, тут присутні практично всі області.»


Серед призерів цьогорічних змагань срібні медалі вибороли спортсмени, що представляють Тернопіль, майстри спорту - Марія Лівач, Антоніна Птицин, Дмитро Рочняк та Володимир Сиротін.

Головний суддя змагань – суддя міжнародної категорії Віталій Назарчук, головний секретар – суддя національної категорії Валерій Красовський.

Головний суддя змагань з гордістю перелічив визначних тренерів, котрі щороку привозять своїх учнів на турнір: «До нас приїзжає дуже багато хороших команд. Олег Сазонов, Ігор Барна, Григорій Данькопрактично не пропускають наш турнір і завжди привозять своїх борців. Через це кожного року турнір цікавий по своєму. Якщо озирнутися назад, то в нас боролися всі нинішні зірки української боротьби –Василь Федоришин, Тарас Данько, Ірина Мерлені, а Стадник Андрій саме тут здобув звання майстра спорту.»

http://ukrwrestling.com/