Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Три румунські бронзи

Понедельник, 01 Августа 2011, 12:42

Три бронзи привезли наші юніори зі столиці Румунії

Вчора у Бухаресті завершився юніорський Чемпіонат світу. 
Першими змагатися почали дівчата. Дворазова чемпіонка європейської молодіжної першості, минулорічна чемпіонка світу серед юніорів Аліна Махиня, котра в Бухаресті виступала у звичній для себе вазі до 67 кг виправдала покладені на неї сподівання і все ж таки завоювала румунську бронзу.

Першою суперницею борчині з Дзержинська стала росіянка Марія Люлькова. Не зважаючи на участь у минулорічному молодіжному ЧС Марія не змогла протистояти Аліні. Полячка Осока теж поступилась українці і пропустила її в півфінал, де чекала по справжньому серйозна суперниця – американка Аделіна Марія Грей. На рахунку американської борчині золото молодіжного ЧС зразка 2008 року, та п’яте місце на дорослому Чемпіонаті Світу у Хернінгу. Поступившись більш досвідченій суперниці Аліна Махиня не втратила нагоди завоювати бронзу і здолала німкеню Марію Селмаєр.

Першу бронзу на рахунок чоловічої команди приніс Віталій Гурський у вазі до 55 кг. Віталій здолав в першому колі німця Артура Ейсейнкрейна, але поступився майбутньому чемпіону грузину Владимиру Кінчегашвілі. У втішній зустрічі Віталій впевнене переміг австрійського юніора Максміліана Асердлейтнера, і в сутичці за бронзу здолав американця Марка Грея, володаря  золота кадетського Пан-американського чемпіонату.


Головна надія молодіжної збірної, минулорічний Чемпіон Світу серед молоді Мурадін Кушхов, почав свій шлях до бронзи з впевненої перемоги над росіянином Аланом Царікаєвим. Канадієць Сунні Дхінца теж поступився українцю. Але переможну ходу Мурадіна у півфіналі зупинив грузин Тедор Ебаноідзе. В боротьбі за бронзу Кушхов вщент розгромив угорця Річарда Церксікса (на його рахунку дві бронзи кадетського ЧЄ, та бронза молодіжних чемпіонатів Європи та Світу). 15 : 1, приголомшливий рахунок по балах.

http://ukrwrestling.com/