Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Турнір Іллі Кулика

Вторник, 23 Ноября 2010, 14:24

Більше тридцяти років у Херсоні проводиться міжнародний турнір пам'яті Героя Радянського союзу Іллі Кулика.

У цьому році турнір проводився для спортсменів до 20-ти років.
253 спортсмена з України, Росії, Болгарії, Польщі, Молдови, Республіки Білорусь та Естонії боролися за перемогу. У зв'язку з генеральною реконструкцією універсального спортивного залу ХВУФК, в цьому році турнір проводився в залі боротьби ХВУФК на двох килимах.


Успішно виступили господарі, які завоювали п'ять золотих, три срібних і п'ять бронзових медалей. А бувало й так, що херсонські спортсмени завойовували більшу кількість нагород.


Першою переможницею турніру стала Тетяна Сікновенко, яка була найсильнішою у ваговій категорії до 44 кг. Торішня чемпіонка в цій вазі учениця ХВУФК Ганна Богуненко завоювала бронзову медаль. У ваговій категорії до 67 кг перемогла студентка ХДУ Марина Мосьпан. У категорії до 72 кг. не було рівних учнівської ХВУФК Тетяні Білій.Випускниця ХВУФК Олена Булюк завоювала срібло в категорії до 48 кг. Бронзові медалі у нелегкій боротьбі завоювали Діана Холоденко (ХДУ) - до 48 кг. Вікторія Лата (ХВУФК) - до 51 кг. та Ольга Абальмазова(ХВУФК) - до 55 кг.


У чоловічому турнірі перемогу у ваговій категорії до 66 кг завоював учень ХВУФК Дмитро Євонов, в категорії до 84 кг чемпіоном став студент ХДУ Олексій Юрчук.


Як відомо, що з недавніх пір херсонський турнір є майстеровим, і переможці турніру отримують звання Майстра спорту України. Ми вітаємо всіх херсонських спортсменів і спортсменок, які на цьому турнірі виконали норматив Майстра Спорту.


Срібними призерами турніру стали Іван Іздебського (ХВУФК) - до 50 кг, іВіктор Соловйов (ХДАУ) - до 84 кг. У найважчій ваговій категорії до 120 кг бронзовим призером став назвав Будагян (ХВУФК). Усім призерам були вручені ексклюзивні медалі, виготовлені спеціально для турніру.

Вперше у Херсоні виступали представники Естонії. Цю країну представляла чемпіонка світу з сумо серед дівчат Еєпп Майї.Сподіваємося, що наступного року на турнір приїдуть гості з тих країн, які про Херсоні тільки чули.

http://ukrwrestling.com/