Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Дзержинці в Ясинуватій

Четверг, 16 Июня 2011, 15:44

У Донецькій області пройшла відкрита першість міста Ясинувата

Місто Ясиновата відоме всім, перш за все, як великий з / д вузол, тут розташовані гіганти важкої промисловості, створена потужна інфраструктура, функціонують прекрасні спортивні споруди: стадіон, басейн, тренажерні зали європейського рівня. Отримати від місцевих організаторів запрошення на участь у відкритій першості ДСЮШ міста з вільної боротьби серед молодших юнаків було великою честю для команди Дзержинського теркому профспілки.


У першості взяли участь близько 70 спортсменів з Донецька, Тельманове, Селидове, Ясинуватої, у тому числі 10 юнаків з Дзержинська. Зі свистком арбітра на килимі розгорілися серйозні баталії. Намагалися не підвести команду і тренера всі: і юнаки старшої групи, і новачки, які вперше приїхали на подібні змагання «понюхати пороху». Захистили гідно честь своєї команди і свого міста Батарон Єгор (43 кг, 1-е місце, школа-ліцей), Гасанов Максим (32 кг, 2-е місце, ЗОШ ? 3), Федорченко Влад (39 кг, 2-е місце , школа-ліцей),Конарєв Віталій (50 кг, 3-е місце, школа-ліцей). Грамоти та медалі, а також кубок за перше місце хлопцям вручав майстер спорту міжнародного класу, тренер чемпіонатів Світу та Європи, призер кубку Світу, чемпіон України Роман Шелегеда. А новачки: Камишов Данила, Руднєв Микита, Бережний Стас, Гамаюн Антон, Герман Артур і Дудка Віктор зробили свій перший крок на килимі, відчувши себе справжніми борцями.


Попереду у хлопців літні канікули. Побажаємо всім набратися сил, відпочити за літо і з новими силами приступити до тренувань восени.

http://ukrwrestling.com/