Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Україна - шоста!

Понедельник, 21 Марта 2011, 09:31

Україна шоста в списку найсильніших борцівських держав

За результатами жеребкування, українська команда опинилася в групі А, де головним суперником звичайно була російська команда, чітко націлена захистити торішній титул і залишити Кубок Світу у себе. На жаль, у другому раунді українці не витримали натиску північних сусідів, але реабілітувалися вийшовши на дагестанський килим вдруге і здобувши перемогу над збірною Киргистану.


4:3, такий результат зустрічі «стінка на стінку» Україна - Киргистан. Першу перемогу нашій команді приніс Дмитро Комісар, в категорії до 74 кг. Його супротивник Ілгіс Джакімбеков зміг вирвати в українця тільки один бал, але на чистий результат це не вплинуло, в результаті 2 : 0, на користь Комісара. У категорії до 84 кг, Єгор Синіцин виграв у Айбека Юсупова 2 : 1.


Група А. 4 раунд. Узбекистан - Україна 4 : 3. Семен Радулов, Тарас Данько та Мурадін Кушхов принесли українській команді три перемоги, але на жаль, цього не вистачило, що б отримати можливість боротися за третє місце в командному заліку.


Зустріч з болгарськими борцями пройшла досить гладко, наші співвітчизники виграли шість сутичок із семи. Так, Ігор Хавалджіпереміг на туше Крума Чучурова, Юрій Баландюк здобув перемогу над Стояном Цоневим, Семен Радулов продовжив переможну ходу колег по команді і виграв у Миколи Куртнєва, а Дмитро Комісар у Теодора Стоєва. У категорії до 96 кг, наших спортсменів знову ж таки супроводжувала удача, Тарас Данько -Гюрал Хамді 3: 1!


Таким чином, маючи на рахунку дві перемоги у своїй категорії (Україна - Киргистан 4: 3, Україна - Болгарія 6: 1), наша команда стала третьою у своїй підгрупі. У боротьбі за п'яте місце, на рахунку українців три перемоги, підсумок Куба - Україна 4: 3.


У категорії до 55 кг Ігор Хавалджі здобув перемогу над бронзовим призером торішнього Чемпіонату Світу Чамізо Маркесом. Тарас Данько виграв у новій для себе категорії до 96 кг у Едуардо Меса Рабі.


Наймолодший учасник Кубка Світу, Мурадін Кушхов (1992 року народження) з честю пройшов бойове хрещення на дорослому міжнародному рівні. Вчора зустрічаючись з киргизами, він всуху, 2: 0, розгромив бронзового призера Азіатських Ігор минулого року,Аяла Лазарєва. Узбекистан виставив проти Мурадіна одного зі своїх найсильніших важкоатлетів, чемпіона Азії, двічі Чемпіона Голден Гран-Прі, Курбана Кубранова, який на Олімпіаді в Пекіні став сьомим. Але титулований борець не зміг вирвати у нашого Кушхова жодного балу!


А вже сьогодні, у п'ятому раунді, Мурадін удосконалив свій результат і виграв у болгарина Бінча Стоянова, з рахунком 3: 0. Але дійсно, волю до перемоги Мурадін продемонстрував, при зустрічі з кубинцем чемпіоном Центральноамериканських-Карибських Ігор,Діснеєм Родрігісом. Родрігес посів п'яте місце на Олімпіаді в Пекіні і також був п'ятим на позаторішньому Чемпіонаті світу. Незважаючи, на те що результат змагань вже був вирішений наперед і Україна посіла шосте місце в загальнокомандному списку найсильніших борцівських держав світу, перемога Кушхова з рахунком 3: 1, звичайно потішила любителів вітчизняної боротьби та вселила у їх серця надію, що криза важкої ваги в Україні минула.

http://ukrwrestling.com/