Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Валерій Падалець: "Приїхало близько 600 учасників!"

Пятница, 20 Майя 2011, 10:24

У Білій Церкві сьогодні завершаться VI літні спортивні Ігри України з вільної боротьби

Вчора у Білій Церкві відбулося урочисте відкриття VI літніх юнацьких Ігор України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат. У цьому році в Білу Церкву з'їхалося рекордна кількість юних борців.


Старший тренер Київської області Валерій Падалець, розповів про організацію змагань:

 

- Змагання, вже традиційно, проводяться на базі спортивного клубу Армії, тому в першу чергу хотілося б подякувати начальнику спортивного клубу Армії Олександру Сергійовичу Білику. Це далеко не перші змагання, тут же ми проводимо чемпіонати країни... Приємно, що ми розуміємо один одного з півслова, завжди надається допомога - швидко й істотно. Тому проблем з організацією у нас немає.


Єдине це матеріально-технічна база, яка поступово стає непридатною для використання. Сьогодні у нас три килима, але їх потрібно міняти. Зараз їх стан ще задовільний, але на наступний рік це буде серйозна проблема. У нас проводиться багато змагань. Тому це питання сьогодні дуже актуальне і замислюватися про це треба вже сьогодні. До того ж у місті Біла Церква немає телевізора, відеокамери, які просто необхідні для проведення важливих стартів.


- У залі досить багатолюдно, скільки всього учасників приїхало?
- У цьому році максимальна кількість учасників, ми взяли юнацький кадетський вік. А в шкільному віці боротьба культивується в усіх регіонах України. Приїхало близько 600 осіб, за всі роки роботи, а це 30 років, я не бачив більше 500 учасників.


Було трохи проблематично всіх розселити, всього чотири готелі, але вдалося вийти з положення.


- Можливо це не випадково адже на кону путівки на світові першості...
- Так, йде відбір на кадетський Чемпіонат Світу та Європи. Там за часом різниця в тиждень, тому попередньо вирішено, що переможець їде на Чемпіонат світу, а другий номер на Європу. Сьогодні приїхали дійсно кращі на Україні.

http://ukrwrestling.com/