Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Турнір присвячений ветеранам боротьби Прикарпаття

Понедельник, 21 Марта 2011, 16:33

Невдовзі Івано-Франківськ прийме турнір з вільної боротьби

На початку квітня в Івано-Франківську відбудеться Всеукраїнський турнір з вільної боротьби. Ці змагання вже мають статус традиційних та присвячені ветеранам боротьби Прикарпаття.


Цьогоріч борцівський турнір святкуватиме перший маленький ювілей, адже пройде вже вп’яте. Про підготовку та очікування від змагань розповів президент обласної Франківської федерації вільної боротьбиЕдуард Прощук.


Спортсмени-учасники прибудуть на Прикарпаття 8 квітня. Сутички відбудуться наступні два дні, 9-10 квітня. Організатори запросили по три команди з Росії (Якутія, Санкт-Петербург, Північна Осетія), з Білорусі (Могильов, дві з Мінська), а також з Молдови, Польщі та Словаччини.


Змагатимуться спортсмени-юнаки (1994-1996 років народження). Очікується широке представництво регіонів України. «Ми вдало «вписали» турнір у календарну сітку України, він не перетинається з іншими турнірами, — розповідає Едуард Прощук. — Тому очікуємо, що приїде чимало спортсменів з інших регіонів».


За словами президента федерації, вже у травні у цьому віці відбудеться першість України, тож тренери та спортсмени матимуть додаткову мотивацію для успішного виступу, аби набрати оптимальні кондиції до республіканського старту.


У трьох вагових категоріях будуть боротися ще й молодші юнаки (1997-1999 років народження). У програму турніру їх включили, аби маленькі спортсмени, які підростають в нашій області, також отримали можливість спробувати свої сили на змаганні.

http://ukrwrestling.com/