Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Ірина МЕРЛЕНІ: "Мені виповнюється 30 років, відчуваю себе на 18, а виглядаю - на 15!"

Четверг, 09 Февраля 2012, 12:36

8 лютого відома українська спортсменка відсвяткувала 30-річний ювілей. Особливих урочистостей з цього приводу Іра влаштовувала н - зараз вона знаходиться на тренувальному зборі в Кончі-Заспі. Мерлені тріумфально повернулася в спорт після трирічної перерви, перемігши на недавньому міжнародному турнірі серії Гран-прі "Іван Яригін" в Красноярську і зараз готується до літньої Олімпіади в Лондоні.

8 лютого відома українська спортсменка відсвяткувала 30-річний ювілей. Особливих урочистостей з цього приводу Іра влаштовувала - зараз вона знаходиться на тренувальному зборі в Кончі-Заспі. Мерлені тріумфально повернулася в спорт після трирічної перерви, перемігши на недавньому міжнародному турнірі серії Гран-прі "Іван Яригін" в Красноярську і зараз готується до літньої Олімпіади в Лондоні.


- Я не відчуваю себе на 30 років, мені начебто 18, - розсміялася Іра у відповідь на питання про свій ювілей. - Особливо над святом не замислююся. Але з нетерпінням чекаю подарунка від чоловіка - знаю, що він приготував для мене дуже гарний і дорогий браслет.



- Як вам вдалося так швидко повернути форму, адже менше року тому ви народили другу дитину?
- Завдяки спорту, звичайно. У мене зараз фігура, як у 15-річної дівчини (сміється). Струнка і підтягнута. Але нічого б цього не було, якби не люди, які в мене вірили. Тренери чекали, поки я була в роздумах, поки робила операцію на коліні, поки народжувала дитину. Вони вірили і постійно запрошували на збори, переконували, що я повинна повернутися.

Рідні теж підтримали. Після народження другого сина - Адамчика я набрала зайву вагу, батьки спеціально для мене обладнали прямо в будинку спортзал з усім необхідним. Фізично, можливо, мені було важко. Але морально я нікуди не йшла зі спорту.
- Судячи з вашого рішучого тону, ви збираєтеся на Олімпіаду в Лондон?
- У квітні в болгарській Софії відбудеться ліцензійний турнір, де будуть розігруватися путівки до Лондона. Я готуюся. Потрібно потрапити в фінал - тільки перше і друге місця дають ліцензію. Як буде - один тільки Бог знає, але зі свого боку я зроблю все можливе. Для себе і для країни. Потрібно використовувати шанс, який знову є у мене.



- Розкажіть, будь ласка, про ваших синів, вони вже в спорті?


- Ще зарано. Старшому, Артурчику, 5 років. Років в 6-7 відправлю його на плавання, за ним піде і Адамчик. Нехай плавають років до 12. А потім, якщо захочуть зайнятися боротьбою, я буду їм всіляко допомагати - тренувати, готувати, підтримувати. А взагалі я схвалю будь-який вид спорту, в якому вони захочуть себе проявити.
- Ще поповнення в родині не плануєте?
- Ще двох діток обов'язково хочу!


- Але і про завершення кар'єри поки не думаєте?
- Так, взагалі не замислююся. Я тільки повернулася з новими силами і новою енергією і хочу поступово підніматися вгору на вершину.


- Де берете стільки енергії? Що вас надихає?
- Фільми, які виховують бойовий дух і безстрашність. "Хоробре серце", наприклад, дуже подобається. Роботи Жан-Клода Ван Дамма - "Кривавий спорт", "Самоволка", "Кікбоксер". Фільми з Брюсом Лі.

За матеріалами: obozrevatel.com

http://galsports.com/