Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Вітальне слово Президента України

Вторник, 26 Июля 2011, 11:45

Президент побажав спортивної удачі учасникам міжнародного борцівського турніру

23-24 липня в столичному Палаці Спорту відбувся XVII Київський Міжнародний турнір з вільної та жіночої боротьби, присвячений видатним українським борцям і тренерам.


Президент Україна Віктор Янукович привітав організаторів, учасників та гостей XVII Київського міжнародного турніру з вільної та жіночої боротьби, присвяченого видатним українським борцям і тренерам, побажавши їм міцного здоров'я, успіхів та спортивної удачі. Про це повідомили в прес-службі глави держави.


"Упевнений, що нинішнє і майбутнє покоління будуть пам'ятати багаторазового чемпіона світу, легендарного Івана Максимовича Піддубного з Полтавщини, якого називали "королем борців", видатного спортсмена сучасності Володимира Синявського, який завоював для України першу золоту медаль чемпіонату світу, багаторазових переможців міжнародних змагань – Павла Пінігіна, братів Бєлоглазових, Ельбруса Тедеєва, а також талановитих тренерів –Івана Бочарова, Арама Ялтиряна, Граніта Атропіна і багатьох інших", – йдеться у привітанні.


"Мільйони прихильників боротьби вільної стануть свідками захоплюючих змагань, під час яких атлети продемонструють високу майстерність і подарують свято яскравих та видовищних поєдинків у столиці України.


Хай переможе найсильніший!
Бажаю усім міцного здоров'я, успіхів та спортивної удачі."

http://ukrwrestling.com/