Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Андрій Квятковський: "Я використав свій шанс"

Среда, 30 Майя 2012, 12:39

Молодий борець розповів, як здобув ліцензію у вазі 66 кг

- Хто кого привів у боротьбу, ви сестру чи вона вас?
- На секцію вільної боротьби привіт мене батько! Він у нас спортивний фанат. В третьому класі я почав займатись цим видом спорту. Згодом я настояв щоб сестра теж йшла на вільну боротьбу.
- Мар’яна вже давно вийшла на міжнародний рівень, які поради вона вам дає, перед відповідальними змаганнями?
- Так,моя сестра в 20 років стала Чемпіонкою Європи серед жінок. Вона багато раз виступала на міжнародних змаганнях і займала почесні чемпіонські та призові місця,тому вона мене налаштовує тільки на перемогу! Вперед і тільки Вперед! Ти Найсильніший! Кожна сутичка як фінальна, не можна розслаблятись, потрібно викладатись  до кінця! Вона на всіх змаганнях по можливості біля мене.


- У Калуші дуже потужна борцівська школа, розкажіть про свого першого тренера. І з ким працюєте сьогодні?
- Так, Калушська школа боротьби справді одна з найсильніших в Україні. Першим моїм тренровм був Ю.О.Кірілов. Згодом у 8 класі я пішов вчитись до ЛДУФК(спорт-інтернату), і там моїм наставником став Ігор Дух. Він спеціаліст у своїй справі. Він виховав багатьох сильних борців. На даний момент Ігор Григорович  залишається моїм тренером. А ще моїм тренером є головний тренер збірної Руслан Савлохов. Він хороша людина та тренер. Руслан Сосланович  дуже добре мене налаштовував на ліцензійний турнір в Китаї,і ось результат. Тому співпраця з ним мені дуже подобається.


- Чи правда, що у Львові є спортивні меценати? Якщо так, то розкажіть, хто підтримує борців у вашому рідному місті.
-  Так.  Я би хотів подякувати людині,яка допомагає мені фінансово. Моїм спонсором є Юрій Копитко. Я щиро йому вдячний. Ця людина дуже любить спорт, а особливо вільну боротьбу. Він підтримує мене на багатьох змаганнях своєю присутністю.


- Беззаперечним лідером категорії 66 кг до останнього часу вважався Андрій Стадник, чи доводилось вам зустрічатись з ним на турнірах? Чого ви навчились спарингуючись зі Стадником?
- Андрій Стадник дуже серйозний суперник,не зручний. Я  з ним спарингувався багато разів у Львові на тренуванні. В цьому році на Київському турнірі я з ним зустрівся в 1\8 фіналу,і  поступився йому. Але зрозумів що не потрібно розчаровуватись,потрібно і далі йти ВПЕРЕД, тренуватись, не зупинятись. І ось,повезли Андрія на ліцензійний турнір,він програв, і дав мені шанс на другому турнірі, я його використав.


- З яким настроєм їхали до Китаю?
- До Китаю я їхав тільки за перемогою і за ліцензіею.


- Хто виявися у Китаї найскладнішим суперником з тих, кого ви пройшли?
- Суперники в Китаї були всі дуже сильні, але найсильнішим з них був Чемпіон Світу та багаторазовий Чемпіон Азії Сушил Кумар, якому я поступився у півфіналі.


- Як відчуваєте, чого вам забракло у зустрічі з цим титулованим індусом?

- Напевно в зустрічі з індусом мені забракло досвіду, та набореності на міжнародних змаганнях.


- Головний тренер збірної назвав вас першим кандидатом на поїздку до Лондону, як плануєте готуватись до найголовніших змагань чотириріччя?
- Так, Руслан Сосланович напередодні ліцензійних турнірів оголосив, що хто виборе ліцензію,той і буде першим кандидатом на поїздку до Лондона. Я її виборов, і готуюсь. Зараз ми готуємось до Турніру «Чорне Море», звідти поїдемо на фізпідготовчий збір до Заросляка в рідні краї,а потім до Алушти,і перед виїздом до Лондона будемо в Кончі-Заспі. Потрібно йти впевнено і тільки вперед до своєї цілі.

Олександра Васильчук

http://ukrwrestling.com/